Reteta zilei: Peste la cuptor cu salata in tortilla

Printeaza

Peste la cuptor cu salata in tortilla din: tilapia, ulei de masline, limeta, chimen, praf de chili, boia, sare, piper cayenne, tortilla, mix de salata, maioneza.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente peste: 

  • 1 kg tilapia
  • 1/4 cană ulei de măsline
  • sucul și coaja de la 1 limeta
  • 2 lingurite de chimen
  • 1 lingurita praf de chili
  • 1 lingurita boia de ardei afumat
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/4 linguriță de piper cayenne
  • tortilla, pentru servire

Ingrediente salata:

  • 1 pachet mix de salata
  • 1/2 cana maioneza
  • sucul și coaja de la 1 limeta
  • 1 lingurita de chimen
  • 1 lingurita praf de chili
  • 1 vârf de cuțit de piper cayenne

Mod de preparare:

Pregătiți peștele, amestecati uleiul de masline cu suc de lămâie și coaja, apoi se adaugă chimen, praf de chili, boia de ardei afumat, sare și piper cayenne.

Adaugati peștele și marinati în frigider pentru 2-4 ore.

Pregătiți salata, se amestecă maioneza cu suc de lămâie și coaja. Adaugati chimen, praf de chili și piper cayenne.

Adaugti amestecul salata si combinati. Dati la rece pentru 2-4 ore.

Se incalzeste cuptorul la 170C. Intr-o tava adaugati hartie de copt. Așezați peștele marinat intr-un singur strat.

Coaceti timp de 8-10 minute. Serviti peștele în tortilla cu salata.

 

Peste la cuptor cu salata in tortilla

Peste la cuptor cu salata in tortilla

 

Pofta buna!

 

 

 

3 comentarii

  1. E putin cam complicata pentru mine; placand de la ideea ca-mi ploua-n gura o sa vorbesc cu cineva mai experimentat din familie sa ma invite la masa. 🙂

  2. Arata bine, dar nu ma prea incanta pestele la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.