Reteta zilei: Peste la gratar cu vinegreta de lamaie

Printeaza

Peste la gratar cu vinegreta de lamaie din: suc de lamaie, ulei de masline, usturoi, coaja de lamaie, busuioc, capere, peste alb.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 1 1/2 linguri suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1/4 linguriță coaja de lămâie rasă
  • 1 1/2 linguri busuioc proaspăt tocat sau 3 lingurite busuioc uscat
  • 1 lingurite capere
  • 2 bucati peste alb, file

 

 

Mod de preparare:

Amestecati suc de lamaie, ulei de masline, usturoi zdrobit si coaja de lamaie rasă într-un castron mic si amestecati bine.

Se adauga 1 lingură busuioc proaspăt și capere.

Asezonati vinaigreta cu sare și piper. Aezonati pestele cu sare și piper.

Ungeti cu 1 lingura de vinegreta si asezati pe gratarul incins.

Frigeti pe fiecare parte aproximativ 4-6 minute.

Transferati peștele pe farfurii.

Stropiti cu restul de vinegreta si garnisiti cu restul de busuioc.

Serviti imediat.

 

Peste la gratar cu vinegreta de lamaie

Peste la gratar cu vinegreta de lamaie

 

Pofta buna!

 

 

Levănțica în Aromaterapie și Beneficiile pentru Sănătate

Levănțica în Aromaterapie și Beneficiile pentru Sănătate. Levănțica, cu aroma sa distinctă și proprietățile terapeutice, ocupă un loc de frunte în lumea aromaterapiei. Recunoscută pentru efectele sale calmante și vindecătoare, levănțica este adesea numită “regina plantelor aromatice” în contextul îmbunătățirii stării de bine. Proprietățile Levănțicii Levănțica (Lavandula angustifolia) este apreciată pentru uleiul esențial obținut din […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.