Reteta zilei: Peste la cuptor pe pat de fenicul

Printeaza

Pește la cuptor pe pat de fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper.

Ingrediente:

Peste la cuptor pe pat de fenicul

Peste la cuptor pe pat de fenicul

  • 120-150g de pește
  • 30ml ulei de masline
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • Fenicul fiert
  • rozmarin
  • sote de cartofi
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Asigurați-va ca peștele nu are niciun os. Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Intr-un vas de cuptor asezati feniculul fiert sub forma de pat pentru peste.

Asezonati pestele cu sare si piper dupa gust. Asezati peste fenicul, adaugati ierburi aromatice dupa gust, noi am folosit rozmarin. Dati la cuptor. Coaceti pentru 15-20 de minute.

Peste la cuptor pe pat de fenicul

Scoateți peștele și patul de fenicul pe un platou de servire. Adaugati suc de lamaie, ulei de masline si sucul de la peste.

Serviti cu cartofi sote, fenicul fiert și sos.

Peste la cuptor pe pat de fenicul

Peste la cuptor pe pat de fenicul

Peste la cuptor pe pat de fenicul

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.