Reteta zilei: Peste la cuptor pe pat de fenicul
PrinteazaPește la cuptor pe pat de fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper.
Ingrediente:
- 120-150g de pește
- 30ml ulei de masline
- 1 lingurita de suc de lamaie
- Fenicul fiert
- rozmarin
- sote de cartofi
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Asigurați-va ca peștele nu are niciun os. Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Intr-un vas de cuptor asezati feniculul fiert sub forma de pat pentru peste.
Asezonati pestele cu sare si piper dupa gust. Asezati peste fenicul, adaugati ierburi aromatice dupa gust, noi am folosit rozmarin. Dati la cuptor. Coaceti pentru 15-20 de minute.
Scoateți peștele și patul de fenicul pe un platou de servire. Adaugati suc de lamaie, ulei de masline si sucul de la peste.
Serviti cu cartofi sote, fenicul fiert și sos.
Peste la cuptor pe pat de fenicul
Pofta buna!