Peste la gratar cu curry din: peste, coriandru, sare, piper, fasole, ceapa, rosii, morcov, castravete, curry. Ingrediente: 1 peşte de mărime potrivită coriandru sare piper fasole verde ceapă roşii morcov castravete curry Mod de preparare: Peştele se curăţă de intestine şi se crestează în câteva locuri, mai adânc, pe ambele feţe. Se pune la […]
Reteta zilei: Peste marinat la gratar
PrinteazaPeste marinat la gratar din: portocala, lime, vin alb, ulei de masline, usturoi, piper cayenne, sare, file de peste, oregano, tortilla, sos.
Ingrediente:
- coaja si sucul de la 1 portocala
- sucul de la 1 lime
- 3 linguri vin alb
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1/2 lingurite piper cayenne
- 1 lingurita sare
- 4 bucati file de peste
- oregano, pentru servire
- tortilla si sos, pentru servire
Mod de preparare:
Intr-un bol mare adaugati sucul si coaja de portocala, adaugati restul ingredienteleor, iar apoi asezati pestele.
Amestecati usor, astfel incat pestele sa isi ia condimente pe ambele parti. Pastrati deo[arte 1 ora, intorcand la jumatatea timpului.
Incalziti gratarul foarte bine si asezati pestele.
Rumeniti 3-4 minute pe fiecare parte.
Garnisiti preparatul cu oregano si serviti cu tortilla si sos.
Peste marinat la gratar
Pofta buna!
poate iti place si:
Peste pe gratar din: peste, sare. Ingrediente: peste sare Mod de preparare: Se înfige peştele, întreg sau tăiat în bucăţi potrivite, într-o frigăruie de oţel. Se presară cu sare şi se frige pe grătar de cărbuni, pe ambele părţi. Pofta buna!
Reteta zilei: Peste la gratar cu legume calde
Peste la gratar cu legume calde din: ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, rosii cherry, fasole neagra, porumb, masline, chimen, coriandru, sare, peste, chili, boia. Ingrediente legume calde: 1 linguriță de ulei de măsline 2 catei de usturoi proaspat, tocat marunt ½ ceasca cubulete de ceapa rosie 1 1/2 cani de rosii chrry 1 cutie […]
Pofta buna!