Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon din: fileuri de peste, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, fasole verde, morcovi, dovlecel, ardei, ierburi aromatice. Descoperă secretul unei mese echilibrate și pline de gust cu această rețetă de Pește la Grătar. Acest fel de mâncare nu doar că îmbină savoarea delicată a […]
Reteta zilei: Peste marinat la tigaie
PrinteazaPeste marinat la tigaie din: peste, lime, nuci, ceapa, usturoi, curcuma, coriandru, sare, ulei, sos de soia dulce, unt topit.
Ingrediente:
- 2 pesti
- sucul de la 1 lime
- rosii si lime, pentru servire
Ingrediente marinata:
- 3 nuci
- 4 cepe mici
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura curcuma pulbere
- 1 lingurita coriandru pulbere
- 2 lingurite de sare
- 2 linguri ulei
Ingrediente sos:
- ¼ cană (60 ml) sos de soia dulce
- 1 lingura (15 g) unt topit
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Curățați și uscați peștele. Folosiți un cuțit ascuțit și crestati din loc in loc.
Stoarceti sucul de lime peste peste.
Intr-un mojar puneti toate ingredientele pentru marinata si pasati bine.
Turnati peste pesti si imbracati uniform. Se acopera si se lasa sa stea in frigider timp de cel puțin 1 oră.
Încălziti o tigaie grill, adaugati putin ulei si transferati pestele.
Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Amestecati ingredientele pentru sos si ungeti pestele constant, pe ambele parti intimpul gatirii. Serviti pestele cald cu rosii si lime.
Peste marinat la tigaie
Pofta buna!
Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon
Imi ploua in gura
Mooooooaaaa, ce bine arata pestele