Peste pane cu sos de branza si nucsoara din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare. Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare Mod […]
Reteta zilei: Peste pane cu sos de branza
PrinteazaO reteta de peste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.
Ingrediente:
- 500g peste pane
- 50g unt
- 500ml lapte
- 200g branza rasa
- 2 linguri faina
- 3-4 catei usturoi
- 100g smantana
- 1/4 lingurita nucsoara
- 1/4 lingurita piper
- sare
Mod de preparare:
Bucatile de peste se trec prin oua amestecate cu faina si se prajesc in ulei incins.
Intr-o cratita se topeste untul amestecat cu usturoiul zdrobit.
Se adauga laptele, nucsoara, piperul, sarea si faina, se amesteca pana se ingroasa.
Se ia de pe foc si se adauga smantana.
Compozitia se pune peste pestele pane care a fost inainte asezat intr-o tava.
Se pune branza rasa si se introduce tava la cuptor pentru 15 minute.
Se poate servi cald cu cartofi prajiti sau cu mamaliga.
Peste pane cu sos de branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Peste pane cu sos de branza si nucsoara
Peste pane la cuptor cu cartofi
Peste pane la cuptor cu cartofi din: cartofi, oua, file de peste, ulei, lapte, faina, boia, pesmet. Ingrediente: 800 g cartofi 4 albusuri sare boia 600 g file de peste 20 ml ulei 130 ml lapte 60 g făină 70 g pesmet boia sare Mod de preparare: Cartofii se taie felii egale, iar două […]
Peste pane cu biscuiti sarati
Peste pane cu biscuiti sarati din: file de peste, biscuiti, faina, oua, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri peşte 4 linguri biscuiţi săraţi 4 linguri făină 2 ouă sare piper Mod de preparare: In trei farfurii separate se pun făina, ouăle bătute cu sare şi piper, biscuiţii fin măcinaţi şi cernuţi. Fiecare bucată de peşte se […]
Peste pane aromat cu bere
Peste pane aromat cu bere din: file de peste, bere, oua, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi file de peşte un pahar făină un pahar bere 2 ouă ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Făina se amestecă cu berea, sare şi piper. Se adaugă gălbenuşurile şi se amestecă. Se bat albuşurile […]
Pofta buna!
Sa nu-ti zic ca-mi place 🙂