Reteta zilei: Peste pane cu sos de branza

Printeaza

O reteta de peste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.

Peste pane cu sos de branza

Ingrediente:

  • 500g peste pane
  • 50g unt
  • 500ml lapte
  • 200g branza rasa
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei usturoi
  • 100g smantana
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1/4 lingurita piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Bucatile de peste se trec prin oua amestecate cu faina si se  prajesc in ulei incins.

Intr-o cratita se topeste untul amestecat cu usturoiul zdrobit.

Peste_pane_cu_sos_de_branza

Se adauga laptele, nucsoara, piperul, sarea si faina, se amesteca pana se ingroasa.

Se ia de pe foc si se adauga smantana.

Peste_pane_cu_sos_de_branza_04

Compozitia se pune peste pestele pane care a fost inainte asezat intr-o tava.

Peste_pane_cu_sos_de_branza_06

Se pune branza rasa si se introduce tava la cuptor pentru 15 minute.

Se poate servi cald cu cartofi prajiti sau cu mamaliga.

Peste_pane_cu_sos_de_branza_07

Peste pane cu sos de branza

 

Peste pane cu sos de branza

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Peste pane cu sos de branza si nucsoara

Peste pane cu sos de branza si nucsoara

Peste pane cu sos de branza si nucsoara din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.   Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare   Mod […]

 

Peste pane la cuptor cu cartofi

Peste pane la cuptor cu cartofi din: cartofi, oua, file de peste, ulei, lapte, faina, boia, pesmet. Ingrediente: 800 g cartofi 4 albusuri sare boia 600 g file de peste 20 ml ulei 130 ml lapte 60 g făină 70 g pesmet boia sare   Mod de preparare: Cartofii se taie felii egale, iar două […]

Merluciu in crusta de dovlecel si morcov

Peste pane cu biscuiti sarati

Peste pane cu biscuiti sarati din: file de peste, biscuiti, faina, oua, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri peşte 4 linguri biscuiţi săraţi 4 linguri făină 2 ouă sare piper   Mod de preparare: In trei farfurii separate se pun făina, ouăle bătute cu sare şi piper, biscuiţii fin măcinaţi şi cernuţi. Fiecare bucată de peşte se […]

Peste pane aromat cu bere

Peste pane aromat cu bere

Peste pane aromat cu bere din: file de peste, bere, oua, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi file de peşte un pahar făină un pahar bere 2 ouă ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Făina se amestecă cu berea, sare şi piper. Se adaugă gălbenuşurile şi se amestecă. Se bat albuşurile […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Sa nu-ti zic ca-mi place 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.