Peste la tigaie cu salata de legume din: ceapa, vanata, ardei, ulei de masline, otet sherry, sare de mare, unt, file de biban, piper, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente pentru legume: 1 ceapa 1 vânătă 2-3 ardei ½ ceasca ulei de măsline 2-3 lingurite de otet sherry sare de mare, dupa gust Ingrediente […]
Reteta zilei: Peste sarat cu legume la tigaie
PrinteazaPeste sarat cu legume la tigaie din: peste sarat, ardei gras, ardei iute, ulei de masline, piper, ceapa, cimbru, lapte de cocos, praz, ceapa verde.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 2 cesti pește sărat maruntit
- 3/4 cană ardei gras verde
- 3/4 cană de ardei gras rosu
- 1/2 ardei iute
- 1 lingura ulei de masline
- 1/4 linguriță de piper negru
- 1 ceapa
- 3 crengute de cimbru proaspăt
- 1 ceasca lapte de cocos
- 2 fire praz sau ceapa verde
Mod de preparare:
Pregătește toate ingredientele, spalati, curatati si tocati legumele.
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu.
Adaugati peste sarat si gatiti pentru aproximativ 3-4 minute.
Adauga celelalte ingrediente, cu exceptia laptelui, gătiti ușor pentru inca 3-4 minute.
Incorporati laptele de cocos, se aduce la fierbere, apoi dati focul la mic.
Gatiti pana se ingroasa un pic, aproximativ 4-6 minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti cald.
Peste sarat cu legume la tigaie
Pofta buna!
Peste la tigaie cu salata de legume
Pofta buna!
bravo! Imi place reteta asta 🙂
Nu e prea sarat pestele? A iesit bun?