Reteta zilei: Peste sarat cu legume la tigaie

Printeaza

Peste sarat cu legume la tigaie din: peste sarat, ardei gras, ardei iute, ulei de masline, piper, ceapa, cimbru, lapte de cocos, praz, ceapa verde.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: 

  • 2 cesti pește sărat maruntit
  • 3/4 cană ardei gras verde
  • 3/4 cană de ardei gras rosu
  • 1/2 ardei iute
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/4 linguriță de piper negru
  • 1 ceapa
  • 3 crengute de cimbru proaspăt
  • 1 ceasca lapte de cocos
  • 2 fire praz sau ceapa verde

 

 

Mod de preparare:

Pregătește toate ingredientele, spalati, curatati si tocati legumele.

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu.

Adaugati peste sarat si gatiti pentru aproximativ 3-4 minute.

Adauga celelalte ingrediente, cu exceptia laptelui, gătiti ușor pentru inca 3-4 minute.

Incorporati laptele de cocos, se aduce la fierbere, apoi dati focul la mic.

Gatiti pana se ingroasa un pic, aproximativ 4-6 minute.

Lasati sa se odihneasca si serviti cald.

 

Peste sarat cu legume la tigaie

Peste sarat cu legume la tigaie

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Peste la tigaie cu salata de legume

Peste la tigaie cu salata de legume din: ceapa, vanata, ardei, ulei de masline, otet sherry, sare de mare, unt, file de biban, piper, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente pentru legume: 1 ceapa 1 vânătă 2-3 ardei ½ ceasca ulei de măsline 2-3 lingurite de otet sherry sare de mare, dupa gust Ingrediente […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. bravo! Imi place reteta asta 🙂

  2. Nu e prea sarat pestele? A iesit bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.