Reteta zilei: Peste cu sos de capere

Printeaza

Peste cu sos de capere din: peste alb, pesmet, suc de lamaie, capere, unt, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente: Peste cu sos de capere

  • 3 fileuri de peste alb
  • 1/2 cană pesmet
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 1 lingură capere
  • 1 1/2 linguri unt
  • 2 1/2 linguri ulei
  • mărar tocat, pentru garnitură
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Presărați ușor peștele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Dati pestele prin pesmet.

Peste cu sos de capere
Se rumeneste aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele într-o farfurie.
Adăugați unt în aceeași tigaie și lăsați-l să se topească.

Peste cu sos de capere
Opriți focul, adăugați suc de lămâie și capere. Se amestecă.

Serviți peștele acoperit cu sosul de capere și presărat cu mărar tocat.

Peste cu sos de capere

Peste cu sos de capere

Peste cu sos de capere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.