Reteta zilei: Peste la tigaie in unt

Printeaza

Peste la tigaie in unt din: peste, ulei de masline, unt nesarat, sare si piper.

Ingrediente:

  • 3-4 pesti (dupa preferinta)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Unt nesarat
  • Sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Asigurați-va ca peștele nu are solzi, spalati bine si incercati sa indepartati oasele vizibile. Taiati pestii bucati potrivite.

incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Asezonati cu sare si piper și gatiti in tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Mai lasati 1 minut in tigaie sa se odihneasca dupa ce ati oprit focul. Serviti cu spanac sote si piure de cartofi.

 

Peste la tigaie in unt

 

Pofta buna!

 

 

Bruschete cu Brânză Mozzarella și Pesto

Bruschete cu Brânză Mozzarella și Pesto: un aperitiv italian clasic, perfect pentru orice ocazie. Această combinație delicioasă de pâine crocantă, brânză Mozzarella topită și pesto aromat este nu doar ușor de preparat, dar și extrem de gustoasă. Perfecte pentru petreceri, întâlniri sau chiar o gustare rapidă, aceste bruschette vor fi cu siguranță un succes. Cu […]

Cafea Arabica: Cel mai Popular Tip de Cafea

Cafea Arabica: Cel mai Popular Tip de Cafea, Cunoscuta pentru Gustul Sau Fin si Arome Complexe – Tot ce Trebuie Stiut. Cafeaua Arabica este recunoscuta la nivel global ca fiind cea mai apreciata si consumata varietate de cafea. Cunoscută pentru gustul său fin și aromele complexe, cafeaua Arabica reprezintă aproximativ 60-70% din producția mondială de […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    Nu prea-mi palce cum a iesit pestele asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.