Bruschete cu Brânză Mozzarella și Pesto: un aperitiv italian clasic, perfect pentru orice ocazie. Această combinație delicioasă de pâine crocantă, brânză Mozzarella topită și pesto aromat este nu doar ușor de preparat, dar și extrem de gustoasă. Perfecte pentru petreceri, întâlniri sau chiar o gustare rapidă, aceste bruschette vor fi cu siguranță un succes. Cu […]
Reteta zilei: Peste la tigaie in unt
PrinteazaPeste la tigaie in unt din: peste, ulei de masline, unt nesarat, sare si piper.
Ingrediente:
- 3-4 pesti (dupa preferinta)
- 1 lingura de ulei de masline
- Unt nesarat
- Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Asigurați-va ca peștele nu are solzi, spalati bine si incercati sa indepartati oasele vizibile. Taiati pestii bucati potrivite.
incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Asezonati cu sare si piper și gatiti in tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Mai lasati 1 minut in tigaie sa se odihneasca dupa ce ati oprit focul. Serviti cu spanac sote si piure de cartofi.
Peste la tigaie in unt
Pofta buna!
Cafea Arabica: Cel mai Popular Tip de Cafea
Cafea Arabica: Cel mai Popular Tip de Cafea, Cunoscuta pentru Gustul Sau Fin si Arome Complexe – Tot ce Trebuie Stiut. Cafeaua Arabica este recunoscuta la nivel global ca fiind cea mai apreciata si consumata varietate de cafea. Cunoscută pentru gustul său fin și aromele complexe, cafeaua Arabica reprezintă aproximativ 60-70% din producția mondială de […]
Nu prea-mi palce cum a iesit pestele asta