Pesto cu einkorn din: grau einkor, supa de legume, sparanghel, ceapa rosie, caju, sos pesto, sare, piper, patrunjel. Einkorn este o specie veche de grau, considerat a fi una dintre primele cereale cultivate de om, cu o istorie de peste 10.000 de ani. Este o planta cu o inaltime de aproximativ un metru, care produce […]
Cartofi cu sos pesto din: cartofi, frunze de busuioc, usturoi, seminte de pin, branza de oaie, ulei extravirgin de masline, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 20-30 frunze de busuioc câțiva căței de usturoi 1-2 linguri semințe de pin 1-2 linguri brânză rasă de oaie ulei extravirgin de măsline sare Mod de preparare: Speli frunzele […]
Pastravi cu pesto de patrunjel din: pastravi, usturoi verde, ulei de masline extravirgin, lamaie, alune, sare, piper, patrunjel, cimbru. Ingrediente: 4 păstrăvi 1 legătură usturoi verde 100 ml ulei de măsline extravirgin ¼ lămâie 100 g nuci sau alune sare piper măcinat patrunjel cimbru Mod de preparare: Cureți peștii, îi speli bine, iar […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.