Piept de curcan cu struguri si stafide din: piept de curcan, struguri, stafide, branza, salvie, rozmarin, sare, piper, oua, busuioc, parmezan, faina, ghimbir, anason. Ingrediente: 220 g piept de curcan 30 g struguri albi 30 g struguri negri 20 g stafide 30 g brânză brie 20 g unt sare şi piper alb 3 g salvie 2 […]
Reteta zilei: Piept de curcan cu ierburi aromatice
PrinteazaPiept de curcan cu ierburi aromatice din: usturoi, sare, ulei de masline, salvie, cimbru, rozmarin, piper, seminte de telina, piept de curcan.
Ingrediente:
- 2 catei de usturoi
- 1 sfert lingurita de sare
- 3 linguri ulei de masline
- 2 lingurite salvie proaspătă, tocata
- 2 lingurite cimbru proaspat, tocat
- 2 lingurite rozmarin proaspăt, tocat
- 1/2 linguriță piper negru proaspat macinat
- 1/4 lingurita seminte de telina
- 1 piept de curcan, dezosat, cu piele
Mod de preparare:
combină usturoiul și sarea într-un mojar și se omogenizeaza. adauga 2 linguri de ulei de masline, ierburi, piper și semințe de telina.
Rulati pieptul de curcan si ungeti cu amestecul de ierburi. Dati la rece peste noapte.
A doua zi tineti la temperatura camerei cel putin 1 ora. Incalziti cuptorul la 200C.
Se încălzește o tigaie, se adauga ulei si prajiti pieptul cate 6 minute pe fiecare parte.
Transferati intr-o tava si dati la cuptor pentru 20 de minute. Lasati sa se odihneasca, feliati si serviti.
Piept de curcan cu ierburi aromatice
Pofta buna!
Curcan la tava cu mirodenii din: piept de curcan, cimbru, rozmarin, mustar, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept mare de curcan cimbru rozmarin 4-5 linguri muştar ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: În câteva linguri de ulei se rumeneste carnea pe toate părţile. Se scoate, se unge cu mustar si se presară […]
Pofta buna!