Piept de curcan cu sos de afine din: piept de curcan, suc de portocale, supa de pui, sos de afine, amidon, apa rece, supa crema de ciuperci, sare, piper.
Ingrediente:
1 piept de curcan
1/4 ceasca de suc de portocale
1/4 cana supa de pui
1 borcan sos de afine
4 linguri amidon
1/2 cana de apa rece
1 cana supa crema de ciuperci
Sare si piper
Mod de preparare:
Puneți pieptul de curcan intr-o cratita mare.
Combinati sucul de portocale, supa de pui, sos de afine si supa de pui.
Se toarna peste pieptul de curcan.
condimentează cu sare si piper. Gatiti la foc mic timp de 6-8 ore.
Scoateti pieptul de curcan si se acopera cu folie.
Lasati sa se odihneasca timp de 5-10 minute, apoi feliati.
strecoara zeama si se aduce la fierbere.
Adaugati amidonul si apa rece, apoi amestecati pana incepe sa se ingroase.
adauga supa crema de ciuperci, se amesteca bine si se fierbe cateva minute.
Curcan cu sos Mornay din: piept de curcan, unt, faina, lapte nefiert, sare, piper, oua, parmezan. Ingrediente: 1 piept de curcan fiert şi răcit 2 linguri cu unt 3 linguri cu făină 1/3 l lapte nefiert sare piper măcinat 2 gălbenuşuri crude 200 g parmezan ras Mod de preparare: Faceţi sosul Mornay: înmuiaţi untul […]
Curcan in sos de vin din: carne de curcan, ulei, vin, bulion, ceapa, sare, otet. Ingrediente: 1,5 kg carne de curcan (de preferat pulpe sau/şi piept) 4 linguri ulei (sau untură) 1 cană vin roşu 1 lingură bulion 1 ceapă sare eventual: 1 lingură oţet Mod de preparare: Carnea se curăţă, se spală şi […]
O sa incerc si eu pieptuld e curcan, dar probabil ca o sa fac alt sos
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Delicios arata pieptul de curcan
O sa incerc si eu pieptuld e curcan, dar probabil ca o sa fac alt sos