Reteta zilei: Piept de pui moldovenesc
PrinteazaO reteta de piept de pui moldovenesc din: piept de pui, felii de jambon, unt, smantana, fasole verde, mazare si ceapa verde.
Ingrediente:
- 800 g piept de pui
- 150 g felii de jambon
- 150 g unt
- 100 g smântână
- 300 g fasole verde
- 200 g mazăre
- 1 legătură ceapă verde
Mod de preparare:
Cureţi carnea, apoi o tai în felii potrivite pe care le baţi ca pentru şniţel. Le presari cu sare şi piper. înfăşori carnea cu felii de jambon pe care le prinzi cu scobitori. într-o cratiţă, încingi untul şi prăjeşti rulourile.
După 20-25 de minute, le scoţi pe un platou pe care îl acoperi cu un capac pentru a rămâne rulourile calde. Ceapa tocată mărunt o căleşti 3-4 minute în untul rămas. Adaugi fasolea verde şi mazărea şi mai laşi 15 minute la foc mic.
După ce dai cratiţa jos, adaugi usturoiul tocat mărunt, smântână, sare şi piper. Serveşti rulourile cu această garnitură.
Piept de pui moldovenesc
Pofta buna!
O s-o fac si eu 🙂