Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza feta
PrinteazaPiept de pui umplut cu branza feta din: piept de pui, branza feta, coriandru, pesmet, otet balsamic, ulei.
Ingrediente:
- 4 jumatati de piept de pui
- branza feta
- 1/3 buchet de coriandru, tocat
- 1/2 cana pesmet
- 2 linguri otet balsamic
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Se amesteca branza feta si coriandrul tocat. Adaugati piper negru macinat si amestecati bine. Puneti pe fiecare piept de pui amestec de branza feta si rulati.
Prindeti cu scobitori la capete. Intr-un castron puneti pesmetul si dati fiecare piept de pui umplut prin pesmet.
Coaceți intr-o tava 20 minute la 180C. Intre timp, se amesteca 2 linguri de otet balsamic cu 2 linguri de ulei. Dupa primele 20 de minute de gatit se presara pe partea de sus a bucatilor de piept de pui.
Coaceți pentru inca 20-25 de minute. Feliati si serviti.
Piept de pui umplut cu branza feta
Pofta buna!
Imi place cum ti-a iesit, bravo!