Reteta zilei: Piept de porc la tigaie

Printeaza

Piept de porc la tigaie din: piept de porc, lapte, lapte batut, piper, faina, ulei de arahide.

Poate te intereseaza si Piept de porc la cuptor cu salata de legume

 

 

Ingrediente:

  • 1 bucata piept de porc, sarat
  • Lapte sau lapte bătut
  • piper
  • făină
  • ulei de arahide

 

Mod de preparare:

Feliati pieptul de porc, adaugati intr-un castron si acoperiti cu lapte sau lapte batut.

Lasati deoparte cateva ore. Scoateti apoi carnea si aruncati laptele. Asezonati cu piper si dati prin faina.

Intr-o tigaie adaugati ulei de arahide, se incinge bine, se adaugă feliile de porc si rumeniti 3-4 minute pe fiecare parte.

Transferati pe prosoape de hartie pentru a fi absorbita grasimea in exces, apoi serviti preparatul cald.

 

Piept de porc la tigaie

Piept_de_porc_la_tigaie_05

Pofta buna!

 

 

 

Piept de porc la gratar cu miere

Piept de porc la gratar cu miere din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul […]

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc la gratar cu usturoi din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

 

Piept de porc cu miere la gratar

Piept de porc cu miere la gratar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

Piept de porc condimentat la cuptor

Piept de porc condimentat la cuptor din: piept de porc, ulei, vin, usturoi, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de porc 3 linguri ulei 200 ml vin alb o lingură cimbru o lingură oregano 3 căţei usturoi o frunză dafin sare piper 2 fire pra 3 morcovi o crenguţă rozmarin   Mod de preparare: […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.