Piept de porc la gratar cu miere din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul […]
Reteta zilei: Piept de porc la tigaie
PrinteazaPiept de porc la tigaie din: piept de porc, lapte, lapte batut, piper, faina, ulei de arahide.
Poate te intereseaza si Piept de porc la cuptor cu salata de legume
- Piept de porc marinat, la cuptor
- Piept de porc cu sos de portocale
- Piept de porc umplut cu prune afumate
Ingrediente:
- 1 bucata piept de porc, sarat
- Lapte sau lapte bătut
- piper
- făină
- ulei de arahide
Mod de preparare:
Feliati pieptul de porc, adaugati intr-un castron si acoperiti cu lapte sau lapte batut.
Lasati deoparte cateva ore. Scoateti apoi carnea si aruncati laptele. Asezonati cu piper si dati prin faina.
Intr-o tigaie adaugati ulei de arahide, se incinge bine, se adaugă feliile de porc si rumeniti 3-4 minute pe fiecare parte.
Transferati pe prosoape de hartie pentru a fi absorbita grasimea in exces, apoi serviti preparatul cald.
Piept de porc la tigaie
Pofta buna!
Piept de porc la gratar cu usturoi
Piept de porc la gratar cu usturoi din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]
Piept de porc cu miere la gratar
Piept de porc cu miere la gratar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]
Piept de porc condimentat la cuptor
Piept de porc condimentat la cuptor din: piept de porc, ulei, vin, usturoi, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de porc 3 linguri ulei 200 ml vin alb o lingură cimbru o lingură oregano 3 căţei usturoi o frunză dafin sare piper 2 fire pra 3 morcovi o crenguţă rozmarin Mod de preparare: […]