Piept de pui aromat la gratar din: rozmarin, oregano, cimbru, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare piper, piept de pui. Este o alegere excelentă pentru o masă sănătoasă și savuroasă, perfectă pentru orice ocazie.
Marinat într-un amestec rafinat de rozmarin, oregano, cimbru, usturoi, ulei de măsline și suc de lămâie, pieptul de pui capătă o aromă intensă și o frăgezime deosebită.
Condimentat cu sare și piper, și apoi gătit la grătar pentru a păstra suculența și a obține o crustă ușor crocantă, acest preparat devine un deliciu culinar ideal pentru a fi savurat alături de garnituri proaspete și salate vibrante.
Ingrediente:
- 1 1/2 linguri de rozmarin tocat
- 1 1/2 linguri de oregano tocat
- 1 lingura cimbru tocat
- 3 catei de usturoi, zdrobit
- 1/4 cană de ulei de măsline
- sucul de la 2 lămâi
- 1 vârf de cuțit sare și piper
- 4 piepti de pui, feliati
Mod de preparare:
Se adauga ierburile, usturoi, ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper într-un bol
Amestecati bine.
Incorporati pieptul de pui. Se acoperă cu folie alimentara si se lasa sa stea la marinat timp de 1 oră.
Se incalzeste gratarul.
Rumeniti pieptul de pui 4-6 minute pe fiecare parte.
Se serveste cald cu salata.
Piept de pui aromat la gratar
Pofta buna!
Reteta zilei: Piept de pui la gratar in sos de otet balsamic
Piept de pui la gratar in sos de otet balsamic din: otet balsamic, suc de lamaie, ulei de masline, mustar dijon, zahar brun, sos worcestershire, usturoi, cimbru, oregano, rozmarin, sare, piper, piept de pui, patrunjel. Poate te intereseaza si: Piept de pui la gratar cu sos aromat de piersici Piept de pui cu legume si […]
Pofta buna!