Reteta zilei: Piept de pui crocant

Printeaza

Piept de pui crocant din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru uscat, parmezan, sare, piper, ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii
  • ¼ cana mustar dijon
  • ⅔ ceasca pesmet
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingura cimbru uscat
  • ½ ceasca parmezan ras
  • Sare si piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Ungeti pieptul de pui cu mustar.

Combinati pesmet, usturoi, cimbru si parmezan. Se adauga sare si piper.

Dati fiecare bucata de pui prin amestecul de pesmet.

Piept_de_pui_crocant_02

Asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Stropiti cu ulei de masline.

Dati la cuptor pentru aproximativ 12-15 de minute.

Serviti preparatul cald.

Piept_de_pui_crocant_07

Piept de pui crocant

 

Piept_de_pui_crocant_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Piept de Pui la Gratar cu Salata de Castraveti si Marar

Piept de Pui la Gratar cu Salata de Castraveti si Marar – Reteta Sanatoasa – este o combinatie perfecta pentru o masa usoara si plina de savoare. Aceasta reteta este ideala pentru zilele in care doresti sa savurezi ceva sanatos, fara a compromite gustul. Pieptul de pui fraged, pregatit la gratar, se imbina minunat cu […]

Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa

Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa din: piept de pui, quinoa, brocoli, ardei, sare, piper, ulei. Acest trio nutritiv reprezintă combinația ideală pentru o masă echilibrată, plină de proteine de calitate, fibre și vitamine esențiale. Perfect pentru cei care își doresc o alimentație sănătoasă, dar și pentru gurmanzii care nu vor […]

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer din: piept de pui, paprika, pudra de usturoi, pudra de ceapa, coriandru, cayenne, sare, piper, ulei de masline. Transformați un piept de pui simplu într-o capodoperă culinară cu această rețetă. Această metodă de gătire nu doar că păstrează suculența cărnii, dar adaugă și o crustă ușor crocantă, îmbogățită […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.