Ciocanele de pui in crusta crocanta din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, praf de usturoi, boia de ardei, ulei. Ingrediente: 150 g iaurt o lingurita mustar 1 lingurita sirop de artar 1/2 lingurita sos tabasco sare piper 8 ciocanele de pui 100 g fulgi de […]
Reteta zilei: Piept de pui in crusta de pesmet cu miere
PrinteazaPiept de pui in crusta de pesmet cu miere din: piept de pui, mustar dijon, miere, pesmet, praf de usturoi, cimbru uscat, salvie, chimen, boia de ardei, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui, taiat fiecare pe jumatate
- 2 linguri de mustar dijon
- 2 ½ lingurite de miere
- ½ ceasca pesmet
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita de salvie
- 1 lingurita chimen
- ½ lingurita boia de ardei
- 1 lingura ulei de masline
- Sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 C.
Intr-un vas termorezistent se adauga pesmet, praf de usturoi, cimbru, salvie, chimen, boia de ardei si se amesteca pana sunt bine combinate.
Adaugati mustar si miere intr-un castron mic si se amesteca pana cand sunt bine combinate.
Imbracati pieptul de pui in amestecul de miere, dati apoi prin amestecul de pesmet, presarati sare si piper, dupa gust.
Acoperiți cu folie de aluminiu si coaceti pentru aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și aruncați folia. Stropiti cu ulei de masline, apoi adaugati inapoi la cuptor pentru inca 15 minute.
Serviti pieptul de pui cald.
Piept de pui in crusta de pesmet cu miere
Pofta buna!
Piept de pui in crusta de verdeturi si sote de morcovi
Piept de pui in crusta de verdeturi si sote de morcovi din: piept de pui, mustar, pesmet, parmezan, usturoi, patrunjel, sare, piper, morcovi, pastarnac, unt, ulei, cimbru, zahar, apa. Ingrediente: 2 piepturi de pui fara os si piele 3 linguri de mustar 4 linguri de pesmet 2 linguri de parmezan ras 2 catei de usturoi […]
Pofta buna!
Imi place, o sa incerc si eu