Reteta zilei: Piept de pui in crusta de pesmet si nuci pecan

Printeaza

Piept de pui in crusta de pesmet si nuci pecan din: piept de pui, lapte batut, nuci pecan, pesmet, ulei, sote de fasole verde.

 

 

Ingrediente: 

  • 4 bucati piept de pui fara os
  • 1 cană lapte bătut
  • ¾ cana nuci pecan, prajite
  • ¾ cana pesmet condimentat, dupa gust
  • ulei
  • sote de fasole verde, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 170C. Ungeti un vas termorezistent cu ulei.

Puneti pieptul de pui într-un castron și se acoperă cu lapte bătut.

Lasati la marinat pentru ½ oră sau peste noapte in frigider.

Intr-o tava asezati hartie de copt si prajiti nucile.

Într-un blnder omogenizati impreuna nuci pecan și pesmet, apoi transferati intr-un bol.

Dati pieptul de pui prin amestecul de pesmet.

Asezati in vasul de copt.

Dati la cuptor timp de 15 minute, intoarceti si mai gatiti inca 10 minute.

Scoateți din cuptor și serviti cu sote de fasole verde.

 

Piept de pui in crusta de pesmet si nuci pecan

Piept_de_pui_in_crusta_de_pesmet_si_nuci_pecan 7

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Piept de pui in crusta de orez cu lamaie si ardei iute

Piept de pui in crusta de orez cu lamaie si ardei iute din: piept de pui dezosat, apa, ou, faina, sare, coaja de lamaie, orez, condiment de pui, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 600 g piept de pui dezosat 75 g orez 150 ml apă 1 ou făină sare coaja rasă de la 1 lămâie 1 linguriţă condiment de […]

Piept de pui in crusta de verdeturi si sote de morcovi

Piept de pui in crusta de verdeturi si sote de morcovi din: piept de pui, mustar, pesmet, parmezan, usturoi, patrunjel, sare, piper, morcovi, pastarnac, unt, ulei, cimbru, zahar, apa. Ingrediente:  2 piepturi de pui fara os si piele 3 linguri de mustar 4 linguri de pesmet 2 linguri de parmezan ras 2 catei de usturoi […]

 

Piept de pui cu sote de morcovi

Piept de pui cu sote de morcovi din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei de masline, sote de morcovi. Ingrediente: 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii ¼ cană mustar de Dijon 2/3 ceașcă pesmet 1 cățel de usturoi, tocat 1 lingura cimbru uscat ½ ceasca parmezan ras […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu-mi place, mai ales fasolea verde chiar n-are ce cauta langa pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.