Piept de pui in crusta de caju din: piept de pui, caju, mustar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 4-5 linguri caju zdrobit 2-3 linguri muştar sare piper 2 linguri ulei de măsline Mod de preparare: Cajuul se zdrobeşte sau se toacă cu un cuţit, astfel încât să rămână bucăţele, apoi se […]
Reteta zilei: Piept de pui in crusta de quinoa
PrinteazaPiept de pui in crusta de quinoa din: piept de pui, condimente, quinoa, ulei de masline, branza, sos de rosii.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- ¼ ceasca condimente, dupa oreferinta
- ½ ceasca quinoa fiarta
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 cesti brânză rasa
- 2 cesti sos de rosii
- lime si avocado, pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Feliati pieptul de pui in jumatate pe lungime. Se amestecă condimentele și quinoa împreună într-un castron.
Dati puiul prin amestecul de quinoa.
Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Rumeniti carnea de pui 2-3 minute pe fiecare parte.
Puneti carnea de pui într-un vas de copt.
Acoperiti cu brânză. Se toarnă sosul peste.
Dati la cuptor timp de 15-20 de minute. Serviti preparatul cald cu lime si avocado.
Piept de pui in crusta de quinoa
Pofta buna!
Reteta zilei: Pui in crusta cu sos picant
Pui in crusta cu sos picant din: fulgi de porumb lapte, sare de mare, piper, pui, oua, faina, praf de copt, praf de usturoi, praf de ceapa, boia, praf de chili, chimen, ardei iute, sos adobo, miere, suc de lamaie, coriandru. Ingrediente: 4 căni fulgi de porumb 2 cani de lapte 1 lingurita sare de […]
Reteta zilei: Piept de pui in crusta de pesmet si nuci pecan
Piept de pui in crusta de pesmet si nuci pecan din: piept de pui, lapte batut, nuci pecan, pesmet, ulei, sote de fasole verde. Ingrediente: 4 bucati piept de pui fara os 1 cană lapte bătut ¾ cana nuci pecan, prajite ¾ cana pesmet condimentat, dupa gust ulei sote de fasole verde, pentru servire Mod […]
Pofta buna!