Escalop de pui cu morcovi din: piept de pui, vin, telina, dafin, morcovi, rosii, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 ml supă de pui 100 ml vin alb 1 tijă de ţelină, tăiată mărunt 1 legătură de pătrunjel 1 frunză de dafin 4 piepţi de pui, fără piele şi os 1 mână de morcovi baby curăţaţi […]
Reteta zilei: Piept de pui in crusta cu sote de morcov
PrinteazaPiept de pui in crusta cu sote de morcov din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei de masline, sote de morcovi.
Poate te intereseaza si Aripioare de pui in crusta de miere cu susan
Ingrediente:
- 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii
- ¼ cană mustar de Dijon
- ⅔ ceașcă pesmet
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1 lingura cimbru uscat
- ½ ceasca parmezan ras proaspăt
- Sare și piper negru proaspat macinat
- 2 linguri ulei de măsline
- sote de morcovi, pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Cu ajutorul unei spatule mici, ungeti pieptul de pui cu muștar Dijon pe ambele părți.
Se combină pesmet, usturoi, cimbru si parmezan pe o farfurie mare.
Se condimentează cu sare și piper.
Dati pieptul de pui prin acest amestec.
Asezati intr-o tava pe hartie de copt.
Stropiti cu ulei de masline.
Dati la cuptor pentru aproximativ 12-15 de minute.
Piept de pui in crusta cu sote de morcov
Pofta buna!
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]