Salată de Pepene și Brânză Feta – Deliciu de Vara din: pepene, branza feta, ceapa rosie, menta, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Salata de pepene și brânza Feta este o combinație perfectă de arome dulci și sărate, cu o textură proaspătă și crocantă. Această salată de vară este ușor de preparat și […]
Reteta zilei: Piept de pui la gratar cu limeta
PrinteazaPiept de pui la gratar cu aroma de tequila si limeta din: ulei de masline, tequila, coaja de limeta, usturoi, praf de chili, coriandru, oregano, sare, piper, miere, piept de pui, limeta.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri de tequila
- 1 lingura de coaja de limeta
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1 1/4 lingurite praf de chili
- 1/2 lingurita de coriandru
- 1/4 lingurita oregano uscat
- 1 1/4 lingurite de sare
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2 lingurite miere
- 4 bucati piept de pui
- 1 limeta, taiata felii, pentru servire
Mod de preparare:
combina toate ingredientele, cu exceptia pieptului de pui intr-o punga care se inchide ermetic.
Inchideti punga si agitati pentru a se amesteca. Adaugati pieptul de pui si sigilati bine.
Agitati, apoi pastrati la rece intr-un castron la marinat pentru 6 ore.
Curatati gratarul si preincalziti bine. Ungeti cu ulei, apoi adaugati pieptul de pui.
Puneti capacul la gratar si frigeti 2-3 minute pe fiecare parte.
serveste imediat cu felii de limeta si legume dupa preferinta.
Piept de pui la gratar cu limeta
Pofta buna!
Supă de Castane și Ciuperci din: castane, ciuperci, ceapa, usturoi, supa, smantana, uleisare, piper, patrunjel. Descoperă gustul bogat și textura catifelată a unei supe de castane, o rețetă care îmbină savoarea ciupercilor aromate cu dulceața subtilă a castanelor. Această supă cremoasă nu este doar un deliciu pentru papilele gustative, ci și un aliat în nutriția […]
Arata bine, nu pre vad rostul porumbului pe acolo, dar asta-i alta poveste