Reteta zilei: Piept de pui la gratar marinat in sos picant

Printeaza

Piept de pui la gratar marinat in sos picant din: ulei de masline, usturoi, miere, chimen, ardei iute, sare, piper, piept de pui.

 

 

Ingrediente:

  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingura de miere
  • 1/4 lingurita chimen
  • 2 ardei iuti in sos adobo, tocat
  • un varf de cutit sare si piper negru
  • 2 buc piept de pui

 

Mod de preparare:

Intr-un blender adaugati ulei de masline, miere, sare, piper, chimen, usturoi si ardei iute. Procesati pana la omogenizare.

toarna peste pieptul de pui si lasati la marinat timp de doua ore la rece. Scoateti din frigider cu 30 de minute inainte de a gati.

Incalziti gratarul, adaugati pieptul de pui si gatiti pana se patrunde pe fiecare parte.

Lasati sa se odihneasc, feliati si serviti.

 

Piept de pui la gratar marinat in sos picant

Piept_de_pui_la_gratar_marinat_in_sos_picant_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

poate iti place si:

Gratar mixt de pui si porc

Gratar mixt de pui si porc din: piept de porc, ceafa de porc, pulpe de pui, usturoi, ulei, iaurt, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati piept de porc 5 bucati ceafa de porc 10 pulpe de pui dezosate 1 capatana de usturoi ½ lingurita ulei 1 iaurt sare piper   Mod de preparare: Se spala […]

Pui la gratar cu salsa

Pui la gratar cu salsa din: piept de pui, ulei vegetal, mango, suc de lamaie verde, ardei iute, coriandru, ghimbir, sare, piper, frunze de coriandru si fire de chives. Ingrediente: 4 piepţi de pui, dezosaţi, fără piele puţin ulei vegetal pentru uns Pentru salsa: 2 fructe mari de mango, suculente sucul de la 1 lămâie verde […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.