Gratar mixt de pui si porc din: piept de porc, ceafa de porc, pulpe de pui, usturoi, ulei, iaurt, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati piept de porc 5 bucati ceafa de porc 10 pulpe de pui dezosate 1 capatana de usturoi ½ lingurita ulei 1 iaurt sare piper Mod de preparare: Se spala […]
Reteta zilei: Piept de pui la gratar marinat in sos picant
PrinteazaPiept de pui la gratar marinat in sos picant din: ulei de masline, usturoi, miere, chimen, ardei iute, sare, piper, piept de pui.
Ingrediente:
- 3 linguri de ulei de masline
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1 lingura de miere
- 1/4 lingurita chimen
- 2 ardei iuti in sos adobo, tocat
- un varf de cutit sare si piper negru
- 2 buc piept de pui
Mod de preparare:
Intr-un blender adaugati ulei de masline, miere, sare, piper, chimen, usturoi si ardei iute.
Procesati pana la omogenizare.
Se toarna peste pieptul de pui si lasati la marinat timp de doua ore la rece.
Scoateti din frigider cu 30 de minute inainte de a gati.
Incalziti gratarul, adaugati pieptul de pui si gatiti pana se patrunde pe fiecare parte.
Lasati sa se odihneasc, feliati si serviti.
Piept de pui la gratar marinat in sos picant
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui la gratar cu salsa
Pui la gratar cu salsa din: piept de pui, ulei vegetal, mango, suc de lamaie verde, ardei iute, coriandru, ghimbir, sare, piper, frunze de coriandru si fire de chives. Ingrediente: 4 piepţi de pui, dezosaţi, fără piele puţin ulei vegetal pentru uns Pentru salsa: 2 fructe mari de mango, suculente sucul de la 1 lămâie verde […]
Pofta buna!