Reteta zilei: Piept de pui cu sos de ananas
PrinteazaPiept de pui cu sos de ananas din: piept de pui, tequilla, limeta, portocala, ulei de masline, chimen, usturoi, chili, paprika, piper cayenne, sare de mare, ananas, ceapa rosie, rosii, cherry, fulgi de ardei iute, coriandru.
Ingrediente:
- 4 bucati piept de pui
- ½ ceasca tequila
- sucul de la 1 limeta
- sucul de la 1 portocala
- ½ ceasca ulei de măsline
- 1 lingură chimen
- 1 lingură usturoi tocat
- 1 lingură praf chili
- 1 linguriță paprika
- ½ linguriță piper cayenne
- ½ linguriță sare de mare
Ingrediente sos ananas:
- 1 cană ananas, tăiat cuburi
- ½ ceasca ceapă roșie, tocată mărunt
- 1 cană roșii cherry, sferturi
- sucul de la 1 lime
- ½ linguriță fulgi de ardei iute
- ½ ceasca coriandru tocat
Mod de preparare:
Pentru marinadă, amestecati sucul de lamaie si portocale, tequila și ulei de măsline.
Adăugați condimente și amestecati. Rezervați 1/2 cană de marinată pentru a glazura puiul în timp ce gătiți.
Stropitio pieptul de pui cu restul de marinata. dati la frigider 4-8 ore.
Combinați ingredientele pentru sos și refrigerați până la servire.
Încălziți grătarul. Adăugați carnea de pui și gătiți 20 de minute intorcand o dată și glazurați cu marinata rezervată.
Serviti puiul cu sos de ananas.
Piept de pui cu sos de ananas
Pofta buna!