Reteta zilei: Piept de pui cu sos de ananas

Printeaza

Piept de pui cu sos de ananas din: piept de pui, tequilla, limeta, portocala, ulei de masline, chimen, usturoi, chili, paprika, piper cayenne, sare de mare, ananas, ceapa rosie, rosii, cherry, fulgi de ardei iute, coriandru.

 

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui
  • ½ ceasca tequila
  • sucul de la 1 limeta
  • sucul de la 1 portocala
  • ½ ceasca ulei de măsline
  • 1 lingură chimen
  • 1 lingură usturoi tocat
  • 1 lingură praf chili
  • 1 linguriță paprika
  • ½ linguriță piper cayenne
  • ½ linguriță sare de mare

Ingrediente sos ananas:

  • 1 cană ananas, tăiat cuburi
  • ½ ceasca ceapă roșie, tocată mărunt
  • 1 cană roșii cherry, sferturi
  • sucul de la 1 lime
  • ½ linguriță fulgi de ardei iute
  • ½ ceasca coriandru tocat

Mod de preparare:

Pentru marinadă, amestecati sucul de lamaie si portocale, tequila și ulei de măsline.

Adăugați condimente și amestecati. Rezervați 1/2 cană de marinată pentru a glazura puiul în timp ce gătiți.

Stropitio pieptul de pui cu restul de marinata. dati la frigider 4-8 ore.

Combinați ingredientele pentru sos și refrigerați până la servire.

Încălziți grătarul. Adăugați carnea de pui și gătiți 20 de minute intorcand o dată și glazurați cu marinata rezervată.

Serviti puiul cu sos de ananas.

 

Piept de pui cu sos de ananas

Piept de pui cu sos de ananas

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.