Reteta zilei: Piept de pui in sos de otet balsamic

Printeaza

Piept de pui in sos de otet balsamic din: piept de pui, otet balsamic, usturoi, ulei de masline, sare, piper, unt, miere.

Ingrediente: 

  • 2 piepti de pui
  • ¼ cană de oțet balsamic
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare si piper
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri otet balsamic
  • 3 linguri de miere

 

Mod de preparare:

Feliati pieptul de pui.

Așezați intr-o punga care se inchide ermetic împreună cu otet balsamic, un cățel de usturoi tocat, 1 lingura de ulei de măsline și un praf de sare si piper.

Se amestecă ingredientele și lăsați la marinat în frigider timp de cel puțin 30 de minute.

Incalziti doua linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.

Gatiti puiul până când se rumeneste pe ambele părți.

Transferati pe o farfurie.

Adaugati in tigaie untul și 2 linguri de otet balsamic. Amestecati bine.

Se adaugă mierea și se lasă sosul la foc mic pana se ingroasa, aproximativ cinci minute.

Asezonati cu sare si piper. Adaugati carnea de pui înapoi in tigaie si amestecati.

Serviti imediat.

 

Piept de pui in sos de otet balsamic

Piept de pui in sos de otet balsamic

 

Pofta buna!

 

 

Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa

Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa din: piept de pui, quinoa, brocoli, ardei, sare, piper, ulei. Acest trio nutritiv reprezintă combinația ideală pentru o masă echilibrată, plină de proteine de calitate, fibre și vitamine esențiale. Perfect pentru cei care își doresc o alimentație sănătoasă, dar și pentru gurmanzii care nu vor […]

Piept de Rață cu Sos de Miere și Lavandă

Piept de Rață cu Sos de Miere și Lavandă din: piept de rata, sare, piper, ulei, miere, otet, lavanda, amidon. Explorând granițele între rafinament și inovație culinară, pieptul de rață cu sos de miere și lavandă reprezintă o îmbinare spectaculoasă de gusturi și arome. Această rețetă transformă o cină obișnuită într-o experiență culinară memorabilă, unde […]

Piept de Curcan cu Ierburi Aromatice la Air Fryer

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-piept-de-pui-in-sos-de-otet-balsamic html

1 comentariu

  1. Desi nu-mi place pieptul de pui, am senzatia tot timpul ca mananc talpa de caiuciuc, asta arata bine. O sa-l incerc si eu, sa vedem ce iese.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.