Piept de Pui la Gratar cu Salata de Castraveti si Marar – Reteta Sanatoasa – este o combinatie perfecta pentru o masa usoara si plina de savoare. Aceasta reteta este ideala pentru zilele in care doresti sa savurezi ceva sanatos, fara a compromite gustul. Pieptul de pui fraged, pregatit la gratar, se imbina minunat cu […]
Reteta zilei: Piept de pui in sos de vin rosu
PrinteazaPiept de pui in sos de vin rosu din: piept de pui, usturoi, ceapa verde, ardei iute, sare, piper, paprika, rozmarin, faina, vin rosu, ulei.
Ingrediente:
- 600 g piept de pui, cuburi
- 3 catei de usturoi, tocat
- 3 fire ceapa verde, tocata
- 1 ardei iute roșu, tocat
- sare si piper
- paprika
- rozmarin
- 2 linguri de faina
- 200 ml vin roșu
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Se incinge uleiul intr-o tigaie si prajiti usturoiul, ceapa verde si ardeiul iute.
Asezonati puiul cu sare, piper, paprika si rozmarin, apoi se adaugă făina.
Adaugati in tigaie si prajiti la foc mare timp de câteva minute.
Adăugați vinul roșu și gatiti timp de aproximativ 20 de minute.
Serviti fierbinte.
Piept de pui in sos de vin rosu
Pofta buna!
Piept de Rață cu Sos de Portocale și Tarhon
Piept de Rață cu Sos de Portocale și Tarhon din: piept de rata, sare, piper, suc de portocale, coaja de portocala, vin, miere, tarhon, sare, piper, unt. Această combinație clasică, în care dulceața portocalelor și aroma distinctă a tarhonului complementază perfect textura suculentă și gustul intens al cărnii de rață, este ideală pentru cinele festive […]
Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa
Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa din: piept de pui, quinoa, brocoli, ardei, sare, piper, ulei. Acest trio nutritiv reprezintă combinația ideală pentru o masă echilibrată, plină de proteine de calitate, fibre și vitamine esențiale. Perfect pentru cei care își doresc o alimentație sănătoasă, dar și pentru gurmanzii care nu vor […]
Ce bine arata!