Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Printeaza

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, piper, sare, afine uscate, branza de capra.

Ingrediente: 

  • 2 piepti de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • ½ linguriță piper negru
  • ½ linguriță de sare
  • ¼ ceasca afine uscate
  • ¼ cană brânză de capră maruntita

 

 

Mod de preparare:

Crestati pieptul de pui, astfel incat sa il puteti umple.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Ungeti fiecare parte cu ulei de masline si se presara cu rozmarin proaspăt, sare și piper.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Umpleți fiecare piept de pui cu branza de capra si afine.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate
Dati la gril si rumeniti pe fiecare parte.

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Serviti pieptul de pui umplut cald.

 

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine uscate

 

Pofta buna!

 

 

 

Piept de Pui la Gratar cu Salata de Castraveti si Marar

Piept de Pui la Gratar cu Salata de Castraveti si Marar – Reteta Sanatoasa – este o combinatie perfecta pentru o masa usoara si plina de savoare. Aceasta reteta este ideala pentru zilele in care doresti sa savurezi ceva sanatos, fara a compromite gustul. Pieptul de pui fraged, pregatit la gratar, se imbina minunat cu […]

Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa

Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa din: piept de pui, quinoa, brocoli, ardei, sare, piper, ulei. Acest trio nutritiv reprezintă combinația ideală pentru o masă echilibrată, plină de proteine de calitate, fibre și vitamine esențiale. Perfect pentru cei care își doresc o alimentație sănătoasă, dar și pentru gurmanzii care nu vor […]

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer din: piept de pui, paprika, pudra de usturoi, pudra de ceapa, coriandru, cayenne, sare, piper, ulei de masline. Transformați un piept de pui simplu într-o capodoperă culinară cu această rețetă. Această metodă de gătire nu doar că păstrează suculența cărnii, dar adaugă și o crustă ușor crocantă, îmbogățită […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.