Rețetă de terci de ovăz – Delicios, sănătos și hranitor din: ovaz, lapte, miere, sare, extract de vanilie. Terciul de ovăz este un mic dejun clasic, sănătos și reconfortant. Această rețetă simplă îți oferă un mod delicios de a începe ziua cu energie și nutriție. Ovăzul este bogat în fibre, carbohidrați complecși, proteine și grăsimi […]
Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine
PrinteazaPiept de pui umplut cu branza de capra si afine din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, piper, sare, afine, branza de capra.
Ingrediente:
- 2 buc piept de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita de rozmarin proaspat, tocat
- ½ lingurita piper negru
- ½ lingurita de sare
- ¼ cana afine
- ¼ cana branza de capra, maruntita
Mod de preparare:
Crestati pieptul de pui. Ungeti cu lei de masline. Presarati cu rozmarin proaspat, sare și piper. Umpleți fiecare piept de pui cu branza de capra si afine.
Puneti pe gratarul cu capac, puneti capacul si lasati 8=10 minute, pana se rumeneste. Serviti cald.
Piept de pui umplut cu branza de capra si afine
Pofta buna!
Rețetă de Fasole Bătută cu usturoi
Rețetă de Fasole Bătută cu usturoi din: fasole, usturoi, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, pasta de susan, chimen, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente: 500 g fasole albă sau fasole roșie (fiartă și răcită) 2 căței de usturoi (mărunțiți) 3 linguri de ulei de măsline extravirgin Sucul de la o lămâie 1 […]
Like!
Si mie-mi place!
Foarte buna ideea, imi place!