Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine

Printeaza

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, piper, sare, afine, branza de capra.

 

Ingrediente:

  • 2 buc piept de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita de rozmarin proaspat, tocat
  • ½ lingurita piper negru
  • ½ lingurita de sare
  • ¼ cana afine
  • ¼ cana branza de capra, maruntita

 

Mod de preparare:

Crestati pieptul de pui. Ungeti cu lei de masline. Presarati cu rozmarin proaspat, sare și piper. Umpleți fiecare piept de pui cu branza de capra si afine.

Puneti pe gratarul cu capac, puneti capacul si lasati 8=10 minute, pana se rumeneste. Serviti cald.

 

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă de terci de ovăz – Delicios, sănătos și hranitor!

Rețetă de terci de ovăz – Delicios, sănătos și hranitor din: ovaz, lapte, miere, sare, extract de vanilie. Terciul de ovăz este un mic dejun clasic, sănătos și reconfortant. Această rețetă simplă îți oferă un mod delicios de a începe ziua cu energie și nutriție. Ovăzul este bogat în fibre, carbohidrați complecși, proteine și grăsimi […]

Rețetă de Fasole Bătută cu usturoi

Rețetă de Fasole Bătută cu usturoi din: fasole, usturoi, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, pasta de susan, chimen, sare, piper, frunze de busuioc.   Ingrediente: 500 g fasole albă sau fasole roșie (fiartă și răcită) 2 căței de usturoi (mărunțiți) 3 linguri de ulei de măsline extravirgin Sucul de la o lămâie 1 […]

 

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Si mie-mi place!

  2. Antoanela Marescu

    Foarte buna ideea, imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.