Reteta zilei: Piept de pui umplut cu spanac

Printeaza

Piept de pui umplut cu spanac din: piept de pui, spanac, ceapa, usturoi, mozzarella, ulei de masline, unt, sare, piper.

Ingrediente: Piept de pui umplut cu spanac

  • 2 piepti de pui
  • 3/4 cană de spanac tocat
  • 1/2 ceapa tocata
  • 2 căței de usturoi tocat
  • 6 felii de branza mozarella
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de unt
  • sare si piper

Mod de preparare:

Într-o tigaie, încălziți jumătate din uleiul de măsline. Sotati ceapa, usturoiul si spanacul timp de aproximativ 7 minute.

Piept de pui umplut cu spanac
Spalati carnea si uscați cu prosoape de hârtie, tăiați cu grijă fiecare piept în jumătate în lățime, dar nu până la capăt.
Deschideți pieptul de-a lungul „pliului” și bateți ușor cu un ciocan de carne.
Se întinde jumătate din amestecul de spanac pe jumătate din pieptul bătut.
Așezați mozzarella deasupra. Închideți si fixați cu scobitori.

Piept de pui umplut cu spanac
Într-o tigaie, încălziți restul de ulei și unt. Rumeniti puiul pe ambele parti, acoperiti, reduceti focul si gatiti inca 15 minute.

Piept de pui umplut cu spanac

Piept de pui umplut cu spanac

Piept de pui umplut cu spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.