Reteta zilei: Piept de pui umplut cu spanac
PrinteazaPiept de pui umplut cu spanac din: piept de pui, spanac, ceapa, usturoi, mozzarella, ulei de masline, unt, sare, piper.
- 2 piepti de pui
- 3/4 cană de spanac tocat
- 1/2 ceapa tocata
- 2 căței de usturoi tocat
- 6 felii de branza mozarella
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1 lingură de unt
- sare si piper
Mod de preparare:
Într-o tigaie, încălziți jumătate din uleiul de măsline. Sotati ceapa, usturoiul si spanacul timp de aproximativ 7 minute.
Spalati carnea si uscați cu prosoape de hârtie, tăiați cu grijă fiecare piept în jumătate în lățime, dar nu până la capăt.
Deschideți pieptul de-a lungul „pliului” și bateți ușor cu un ciocan de carne.
Se întinde jumătate din amestecul de spanac pe jumătate din pieptul bătut.
Așezați mozzarella deasupra. Închideți si fixați cu scobitori.
Într-o tigaie, încălziți restul de ulei și unt. Rumeniti puiul pe ambele parti, acoperiti, reduceti focul si gatiti inca 15 minute.
Piept de pui umplut cu spanac
Pofta buna!