Reteta zilei: Piept de pui umplut

Printeaza

Piept de pui umplut din: piept de pui, ceapa,bacon, parmezan, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3 piepti de pui
  • 2 cepe feliate
  • 6 felii de bacon rumenit
  • 1/2 cană parmezan ras
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal.

Așezați bucățile de pui în loturi într-o pungă mare de plastic și bateti cu un ciocan de carne pe ambele părți.

Condimentați cu sare, piper și usturoi praf pe ambele părți.

Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.

Așezați o bucată de pui pe masa.

Puneți o linguriță de ceapa gătită, o felie de bacon și o linguriță de parmezan ras chiar în mijloc.

Rulați puiul astfel încât umplutura să fie în interiorul ruloului.

Repetați cu puiul rămas.

Încălziți restul de ulei în aceeași tigaie. Rumeniti rulourile pe toate laturile.

Reduceți focul, acoperiți și gătiți încă 5-7 minute. Serviti.

 

Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer din: piept de pui, paprika, pudra de usturoi, pudra de ceapa, coriandru, cayenne, sare, piper, ulei de masline. Transformați un piept de pui simplu într-o capodoperă culinară cu această rețetă. Această metodă de gătire nu doar că păstrează suculența cărnii, dar adaugă și o crustă ușor crocantă, îmbogățită […]

Frigărui de Piept de Pui cu Legume la Grătar

Frigărui de Piept de Pui cu Legume la Grătar din: piept de pui, ardei gras, ceapa rosie, zucchini, ciuperci, ulei de masline, suc de lamaie, cimbru, sare, piper, rozmarin.   Ingrediente: 500 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 1 ardei gras roșu, tăiat în bucăți 1 ardei gras galben, tăiat în bucăți 1 […]

 

Tocăniță de praz cu piept de pui

Tocăniță de praz cu piept de pui din: praz, piept de pui, usturoi, ceapa, ardei, rosie, ulei de masline, supa de pui, sare, piper, oregano.   Ingrediente: 2 fire de praz mari, curățate și tăiate în rondele subțiri 2 bucati de piept de pui mari, tăiate în cuburi 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.