Ciorba cu carne de rata si legume din: apa, rata, morcov, radacina de telina, ceapa, praz, varza, cartofi, ou, lapte, bors acru, sare, foi de dafin, piper, verdeata. Ingrediente: 6 pahare apă ½ raţă 1 morcov 1 rădăcină ţelină 2 cepe ¼ praz ¼ căpăţână de varză 3 cartofi 1 ou (gălbenuș) ½ pahar lapte […]
Reteta zilei: Piept de rata cu sote de legume
PrinteazaPiept de rata cu sote de legume din: piept de rata, fasole verde, ceapa rosie, papaya, lamaie, busuioc, ulei de masline, piper.
Ingrediente:
- 2 bucăți de piept rață dezosat
- fasole verde
- 1 ceapă roșie
- papaya
- lămâie proaspătă
- busuioc
- ulei de măsline
- piper
Mod de preparare:
Feliati papaya si maruntiti.
Adaugati papaya, fasolea si ceapa intr-o tigaie si sotati.
Asezonati, dupa gust.
Intr-o tigaie rumeniti pieptul de rata pe toate partile.
Lasati sa se odihneasca, apoi feliati.
Serviti pieptul de rata cu sote-ul de legume, garnisit cu busuioc.
Piept de rata cu sote de legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba cu carne de rata si legume
Rata marinata cu mere din: rata, mere, scortisoara, anason, cuisoare, sare, ulei, cimbru, ghimbir. Ingrediente: Pentru bait: 1,5 l apă 10 g scorţişoară 10 g anason 10 g cuişoare 1 vârf de cuţit de sare Pentru friptura: 1 raţă de 1-2 kg 2 linguri cu ulei 1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit 1 vârf de cuţit […]
Pofta buna!