Reteta zilei: Piersici cu crema chantilly

Printeaza

O reteta de piersici cu crema chantilly din: piscoturi cu vanilie, compot de piersici, smantana, zahar pudra si esenta de vanilie.

Piersici cu crema chantilly

Ingrediente:

  • 10 piscoturi de vanilie
  • 1 compot de piersici

pentru crema chantilly:

  • 200g smantana
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se mixeaza smantana, zaharul pudra si esenta de vanilie. Cand este suficient de tare se introduce la frigider pana in momentul utilizarii.

Piersici_cu_crema_chantilly

Piscoturile se sfaramiteaza si se pun in patru cupe. Se umezesc cu  sirop de piersici.

Piersici_cu_crema_chantilly_03

Piersicile se taie in cubulete si se pun peste piscoturi. Se acopera cu crema chantilly peste care se poate turna toping de ciocolata.

Piersici_cu_crema_chantilly_05

Cupele de piersici cu crema chantilly se tin la frigider pana la servire.

Piersici_cu_crema_chantilly_07

Piersici cu crema chantilly

 

Piersici cu crema chantilly

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.