Reteta zilei: Piersici cu crema chantilly
PrinteazaO reteta de piersici cu crema chantilly din: piscoturi cu vanilie, compot de piersici, smantana, zahar pudra si esenta de vanilie.
Ingrediente:
- 10 piscoturi de vanilie
- 1 compot de piersici
pentru crema chantilly:
- 200g smantana
- 4 linguri zahar pudra
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Intr-un castron se mixeaza smantana, zaharul pudra si esenta de vanilie. Cand este suficient de tare se introduce la frigider pana in momentul utilizarii.
Piscoturile se sfaramiteaza si se pun in patru cupe. Se umezesc cu sirop de piersici.
Piersicile se taie in cubulete si se pun peste piscoturi. Se acopera cu crema chantilly peste care se poate turna toping de ciocolata.
Cupele de piersici cu crema chantilly se tin la frigider pana la servire.
Piersici cu crema chantilly
Pofta buna!