Piersici umplute cu migdale din: piersici, migdale, fulgi de nuca de cocos, frisca, miere, strugure. Ingrediente: 8 piersici 150 g migdale, alune sau nuci 50 g fulgi de nuca de cocos 200-300 ml frisca 1 lingura miere 1 strugure Mod de preparare: Alegeţi 8 piersici coapte. Opăriţi-le câteva secunde, cojiţi-le, tăiaţi-le în jumătăţi şi […]
Reteta zilei: Piersici umplute cu crema de branza si miere
PrinteazaPiersici umplute cu crema de branza si miere din: crema de branza, miere, ghimbir, nucsoara. Mierea este o sursă excelentă de carbohidrați, în special glucoză și fructoză, care oferă energie rapidă.
- 150gr crema de branza
- 1 ½ linguri miere
- ½ lingurița de ghimbir
- ⅛ lingurița de nucșoară
- 120gr smantana
- 1 kg piersici, jumatati
- miere și nucșoară, pentru garnitură
Mod de preparare:
Într-un bol mic, adăugați brânză, smantana și mierea. Bateți cu mixerul aproximativ 2 minute. Adăugați ghimbirul și nucșoara. Bateti din nou încă 2 minute. Dati la frigider.
Acoperiți grătarul cu folie de aluminiu. Puneți piersicile pe grătar la foc mic timp de 3-6 minute.
Scoateți piersicile pe o farfurie. Umpleti cu crema. Garnisiti cu miere și presarati cu nucșoară.
Serviti imediat.
Piersici umplute cu crema de branza si miere
Pofta buna!
poate iti place si:
Piersici umplute cu migdale
Piersici umplute cu budincă de ciocolată
O reteta de piersici umplute cu budinca de ciocolata din: budinca, zahar, lapte, piersici si smantana. Ingrediente: 1 plic de budincă instant 2 linguri de zahăr 400 ml lapte 8 jumătăţi de piersici (din conservă) 150 g smântână Mod de preparare: Pudra de budincă se amestecă cu laptele cald şi, după ce capătă […]
Pofta buna!