Cotlet de porc cu compot de piersici din: orez, cotlete, ulei, miere, lamaie, coriandru, compot, ceapa. Ingrediente: 200 g orez cu bobul lung 1 l supă de pui 8 cotlete de porc cu os 100 ml ulei de măsline 2 linguri de miere sucul de la 1 lămâie 2 linguri cu coriandru proaspăt, mărunţit 2 […]
Reteta zilei: Piersici umplute cu migdale si ovaz
PrinteazaPiersici umplute cu migdale si ovaz din: piersici, migdale, zahar, unt, ovaz, scortisoara, sare, crema de smantana.
Ingrediente:
- 4 piersici
- 1/3 ceasca migdale intregi
- 1/4 ceasca de zahar
- 3 linguri unt nesarat rece
- 1/4 ceasca ovaz
- 1/8 lingurita scortisoara
- sare
- crema de smantana sau frisca pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. taiati piersicile in jumatate si indepartati samburele.
Intr-un blender se piseaza migdalele și zaharul.
Adaugati ovaz, scortisoara si sare, apoi incorporate untul si procesati pana la omogenizare.
Umpleti piersicile cu amestecul de migdale.
Coaceți timp de 45-60 de minute. Se servesc calde sau la temperatura camerei cu crema de smantana sau frisca.
Piersici umplute cu migdale si ovaz
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!