Reteta zilei: Piersici umplute cu migdale si ovaz

Printeaza

Piersici umplute cu migdale si ovaz din: piersici, migdale, zahar, unt, ovaz, scortisoara, sare, crema de smantana.

 

 

Ingrediente:

  • 4 piersici
  • 1/3 ceasca migdale intregi
  • 1/4 ceasca de zahar
  • 3 linguri unt nesarat rece
  • 1/4 ceasca ovaz
  • 1/8 lingurita scortisoara
  • sare
  • crema de smantana sau frisca pentru servire

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. taiati piersicile in jumatate si indepartati samburele.

Intr-un blender se piseaza migdalele și zaharul.

Adaugati ovaz, scortisoara si sare, apoi incorporate untul si procesati pana la omogenizare.

Umpleti piersicile cu amestecul de migdale.

Coaceți timp de 45-60 de minute. Se servesc calde sau la temperatura camerei cu crema de smantana sau frisca.

 

Piersici umplute cu migdale si ovaz

Piersici_umplute_cu_migdale_si_ovaz_07

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Sarlota de piersici cu biscuiti

Cotlet de porc cu compot de piersici

Cotlet de porc cu compot de piersici din: orez, cotlete, ulei, miere, lamaie, coriandru, compot, ceapa. Ingrediente: 200 g orez cu bobul lung 1 l supă de pui 8 cotlete de porc cu os 100 ml ulei de măsline 2 linguri de miere sucul de la 1 lămâie 2 linguri cu coriandru proaspăt, mărunţit 2 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.