Jambon de Porc Glazurat cu Miere și Scorțișoară din: jambon de porc, miere, scortisoara, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg jambon de porc 4 linguri miere 2 lingurițe scorțișoară Sare, piper după gust 2 linguri ulei de măsline Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Amestecați mierea și scorțișoara pentru a crea […]
Reteta zilei: Piure de cartofi cu branza cheddar
PrinteazaPiure de cartofi cu branza cheddar din: cartofi rosii, sare, unt, praf de usturoi, piper negru, smantana, branza cheddar, ceapa verde.
Ingrediente:
- 4 cartofi rosii
- ½ lingurita de sare
- 1-1/2 linguri de unt
- ¼ lingurita praf de usturoi
- ¼ lingurita piper negru macinat
- ¼ lingurita sare
- ¼ ceasca smantana
- 1 ceasca branza cheddar, rasa
- 2 fire ceapa verde, tocata
Mod de preparare:
taie cartofii sferturi si se pun la fiert in apa cu ½ lingurita de sare. Se fierb aproximativ 15 minute, apoi se scurge apa . Adaugati untul si pisati bine.
Apoi, se adauga usturoi , piper, sare si smantana. Amestecati bine cu o spatula.
Serviti piureul de cartofi cald cu ceapa verde si branza rasa.
Piure de cartofi cu branza cheddar
Pofta buna!
Jambon de Porc Glazurat cu Miere și Scorțișoară
Cârnați Tradiționali: O Rețetă Autentică
Cârnați Tradiționali: O Rețetă Autentică din: carne de porc, slanina, usturoi, sare, piper, mate de porc. Descoperă secretul preparării celor mai delicioși cârnați tradiționali, o rețetă autentică care îmbină gustul unic cu o abordare sănătoasă. Acești cârnați casnici sunt perfecți pentru o masă savuroasă și nutritivă, fiind realizați cu ingrediente proaspete și naturale. Învață cum […]
De unde se cumpara branza din asta? Si nu se curata cartofii de coaja?
Branza asta se gaseste peste tot. Si nu, se poate face si asa piureul, ii speli bine inainte