Reteta zilei: Piure de cartofi cu branza si spanac

Printeaza

Piure de cartofi cu branza si spanac din: cartofi, unt, praf de usturoi, sare, piper, lapte, spananc, branza feta.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 2 kg cartofi roșii
  • 3 linguri unt
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • ½ lingurita sare
  • piper
  • ¼ cana de lapte
  • 2 cani spanac proaspăt
  • 60 gr branza feta, maruntita

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii bine, se inteapa cu o furculita si pun intr-un bol, apoi se dau la microunde timp de 5-8 minute.

Lăsați cartofii sa se răcească timp de câteva minute. Pasati usor, adaugati untul, praf de usturoi, sare, piper și lapte.

Amestecati si pasati bine pana obtineti un piure. Incorporati spanacul proaspăt și se amestecă.

Se lasa cateva minute sa se inmoaie spanacul. Se adauga branza feta si amestecati. Serviti piureul cald.

 

Piure de cartofi cu branza si spanac

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_06

Pofta buna!

 

 

 

Steak de Porc cu Chutney de Prune

Steak de Porc cu Chutney de Prune din: steakuri de porc, sare, piper, prune uscate, ceapa rosie, usturoi, otet de mere, zahar brun, scortisoara, anason, sare, piper, orez. Descoperă o rețetă care îmbină savoarea profundă a steak-ului de porc cu dulceața complexă a chutney-ului de prune, creând un festin culinar memorabil. Această combinație este ideală […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. N-am facut piure in felul asta, dar zic ca merita incercat. promit ca-l fac si eu, sper sa iasa foarte gustos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.