Pulberea de coajă de cătină este un superaliment cu un potențial nutritiv și terapeutic remarcabil, adesea trecut cu vederea în favoarea fructelor de cătină. Procesul simplu de preparare și versatilitatea sa în utilizare fac din această pulbere o adăugare valoroasă la dieta zilnică pentru […]
Reteta zilei: Piure de cartofi cu branza si spanac
PrinteazaPiure de cartofi cu branza si spanac din: cartofi, unt, praf de usturoi, sare, piper, lapte, spananc, branza feta.
Poate te intereseaza si:
- Piure de dovleac, de casa
- Piure de mazare cu menta
- Piure de telina cu aroma de usturoi
- Piure de cartofi cu unt si maioneza
- Piure de banane cu branza de vaci
Ingrediente:
- 2 kg cartofi roșii
- 3 linguri unt
- ¼ linguriță praf de usturoi
- ½ lingurita sare
- piper
- ¼ cana de lapte
- 2 cani spanac proaspăt
- 60 gr branza feta, maruntita
Mod de preparare:
Se spală cartofii bine, se inteapa cu o furculita si pun intr-un bol, apoi se dau la microunde timp de 5-8 minute.
Lăsați cartofii sa se răcească timp de câteva minute. Pasati usor, adaugati untul, praf de usturoi, sare, piper și lapte.
Amestecati si pasati bine pana obtineti un piure. Incorporati spanacul proaspăt și se amestecă.
Se lasa cateva minute sa se inmoaie spanacul. Se adauga branza feta si amestecati. Serviti piureul cald.
Piure de cartofi cu branza si spanac
Pofta buna!
Steak de Porc cu Chutney de Prune
Steak de Porc cu Chutney de Prune din: steakuri de porc, sare, piper, prune uscate, ceapa rosie, usturoi, otet de mere, zahar brun, scortisoara, anason, sare, piper, orez. Descoperă o rețetă care îmbină savoarea profundă a steak-ului de porc cu dulceața complexă a chutney-ului de prune, creând un festin culinar memorabil. Această combinație este ideală […]
N-am facut piure in felul asta, dar zic ca merita incercat. promit ca-l fac si eu, sper sa iasa foarte gustos