French Martini Cocktail: Amestecul Perfect de Vodcă, Zmeură și Ananas – Ghid Complet din: vodca, lichior de zmeura, suc de ananas, gheata, zmeura sau coaja de lamaie. În lumea cocktailurilor, există băuturi care nu doar satisfac papilele gustative, ci și încântă prin istoria și eleganța lor. Un astfel de exemplu este French Martini, un cocktail […]
Reteta zilei: Piure de cartofi cu ceapa verde
PrinteazaPiure de cartofi cu ceapa verde din: cartofi, unt, lapte, salata creata, varza, ceapa verde, sare, piper.
Poate te intereseaza si Piure de dovleac
Ingrediente:
- 8 cartofi, taiati in jumatati
- 8 linguri de unt nesărat
- ½ ceasca lapte sau smântână lichida
- 1 salata creata, tocata
- 1-2 cesti de varza tocata
- 6-8 fire ceapa verde, tocata
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Aduceti o oală mare de apă la fiert. Adaugati 1 linguriță de sare și cartofii. Gatiti până când cartofii sunt fragezi.
Scurgeti într-o strecurătoare, apoi adaugati din nou in oala.
Pasati cartofii pana se omogenizeaza, apoi se adaugă laptele și 6 linguri de unt.
Asezonati cu sare și piper, amestecati și pastrati deoparte.
Adaugati salata si varza intr-o oala cu apa sarata. Gatiti timp de 3-4 minute. Scurgeti bine.
Amestecă cartofi, salata și varza împreună și se incorporeaza ceapa verde.
Se condimentează cu sare și piper.Pentru a servi, puneti in boluri, garnisiti cu restul de unt si ceapa verde.
Piure de cartofi cu ceapa verde
Pofta buna!
Sardine la Grătar cu Sos Chimichurri
Sardine la Grătar cu Sos Chimichurri din: sardine, patrunjel, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, ardei iute. Această rețetă de Sardine cu Sos Chimichurri combină aromele delicate ale sardinelor proaspete gătite la grătar cu explozia de arome a sosului chimichurri, bogat în pătrunjel, usturoi și ulei de măsline. Este o experiență culinară […]