Reteta zilei: Piure de conopida, morcov si pastarnac

Printeaza

Piure de conopida, morcov si pastarnac din: unt, pastarnac, morcovi, conopida, usturoi verde, ceapa, supa de pui, apa, sare, piper.

Piure_de_conopida_morcov_si_pastarnac_07

Piure de conopida, morcov si pastarnac

 

Ingrediente:

  • 4 linguri de unt
  • 5 buc pastarnac, tocat
  • 2 morcovi, tocati
  • 1/2 conopida, rupta buchetele
  • 4 tulpini de usturoi verde , taiat felii subtiri
  • 1/2 ceapa , tocata
  • 1/2 cana supa de pui
  • 1/2 cana de apa
  • sare
  • Piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Se topesc trei linguri de unt intr-o oala mare la foc mediu, se adauga legumele, supa si apa in oala si se fierbe aproximativ 20-25 minute.

Piure_de_conopida_morcov_si_pastarnac_06

Se adauga sare , piper, apoi se paseaza la blender si se amesteca cu restul de unt.

Piure_de_conopida_morcov_si_pastarnac_05

Piure de conopida, morcov si pastarnac

Piure_de_conopida_morcov_si_pastarnac_07

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa fac si eu piurerul de conopida

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.