Piure de linte rosie din: linte rosie, ridichi, ulei, cimbru, marar, ceapa, usturoi, otet, sare si piper. Ingrediente: 500 g linte rosie 8 ridichi de luna 4 linguri ulei 1 lingura cimbru 1 legatura marar 2 cepe 2 catei de usturoi 1 lingurita otet sare piper Mod de preparare: Alegeti lintea, spalati-o si fierbeti-o in […]
Piure de urzici cu usturoi din: urzici, leurda, usturoi, ceapa, faina, hrean, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg urzici 2-3 legături leurdă 3-4 căţei de usturoi 1 ceapă 1-2 linguri făină 1 lingură hrean ras ulei sare Mod de preparare: Speli şi cureţi urzicile şi leurda şi le pui împreună la fiert. Căleşti ceapa în […]
Piure cu pesto verde din: cartofi, pesto, smantana. Ingrediente: 2 cartofi potriviti ca mărime 3 linguri pesto verde 1 lingura smântână Mod de preparare: Taie cartofii în bucăţi egale şi pune-i într-un vas cu apă rece cu sare pe foc, la fiert. Lasă să fiarbă 20 de minute la foc mic, scurge-i de […]
Piure de mazare cu usturoi din: mazare verde, unt, ceapa, usturoi, marar, menta, sare si piper. Ingrediente: 1 kg mazare verde 2 linguri unt 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 legatura marar 1 lingura frunze tocate de menta sare piper Mod de preparare: Fierbeţi mazărea în apă cu sare. Lăsaţi-o puţin la răcit, […]
Ce bine arata piureul de morcovi