Pizza fara gluten cu ciuperci din: cartofi, smantana, oua, faina, parmezan, rosii, mozzarella, ciuperci, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 pahar smântână 4 ouă 2 linguri făină de orez 150 g parmezan 4-5 roşii 200 g mozzarella 1 cutie ciuperci măghiran sare şi piper mărar şi pătrunjel Mod de preparare: Se prepară un […]
Reteta zilei: Pizza cu branza de capra si legume
PrinteazaPizza cu branza de capra si legume din: faina de naut, seminte de in, ou, apa, praf de usturoi, oregano, sare, piersica, branza de capra, ulei de masline, ceapa rosie, ardei, spanac, busuioc.
Ingrediente pentru aluat:
- 1¼ cani făină de naut
- 2 linguri semințe de in
- 1 ou
- ½ cana apă
- 1 linguriță praf de usturoi
- 1 lingura oregano
- 1 lingurita sare de mare
Ingrediente pentru topping:
- 1 piersica, tăiata în felii groase
- ½ ceasca de brânză de capră
- 3 linguri ulei de măsline
- ½ ceapă roșie mică, felii subțiri
- 1 ardei mic, feliat
- 2 cani spanac
- 5 frunze de busuioc, pentru garnitură
Mod de preparare:
Incalziti gratarul la 200C. Puneti piesicile pe gratar timp de 5 minute. Scoateti de pe gratar.
Sotati ceapa si ardeiul gras cu 2 linguri ulei de masline.
Într-un castron mare combinați făină, usturoi, oregano, sare de mare și semințe de in.
Se adaugă ouă și se amestecă bine.
Se adaugă apă și se amestecă. Framantati si puneti intr-o tava pe hartie de copt.
Gatiți aluatul timp de 5 minute.
Răspândiți brânza de capră peste aluat, adaugati ceapă, ardei gras, verdeață și se adauga restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Dati la cuptor pentru încă 15-20 de minute.
Garniți cu busuioc și feliati.
Pizza cu branza de capra si legume
Pofta buna!
Pizza cu scoici din: pasta de tomate, scoici, crabi, mozzarella, vin, ulei de masline, amestec de mirodenii, faina de grau, drojdie uscata, ulei vegetal si sare. Ingrediente: 250 g pasta de tomate 500 g scoici 100 g bastonase de crabi sau file de crabi 100 g mozzarella 1/2 de pahar vin alb ulei de masline amestec […]