Descoperă Secretele Sosului Chimichurri: Istorie, Varietăți și Rețete Autentice Argentiniene. Istoria sosului chimichurri este învăluită în mister și legende, fără o origine clară și unanim acceptată. Acest sos, devenit un simbol al gastronomiei argentiniene, are mai multe teorii legate de originea sa. Teoria Imigrantului Irlandez: Una dintre cele mai populare povești este aceea a unui […]
Reteta zilei: Pizza cu carne de rata
PrinteazaPizza cu carne de rata din: apa, ulei de masline, faina, sare, zahar, drojdie, pulpe de rata, sos, ardei iute, ghimbir, ardei copt, ceapa verde, castravete.
Poate te intereseaza si Pizza cu aluat din faina integrala
Ingrediente pentru blat:
- 150ml apa
- 3 linguri ulei de măsline
- 250gr faina
- sare
- 1/2 linguriță de zahăr
- 1/2 linguriță drojdie uscată
pentru topping:
- 2 pulpe de rata fierte
- sos
- 2 ardei iuti roșii, curatati de seminte, tocati mărunt
- 1 buc ghimbir, decojit și tăiat în felii subțiri
- 1 ardei copt, maruntit
- 2 cepe verzi, feliate fin
- castravete, curatat de seminte si feliat
Mod de preparare:
Amestecati impreuna ingredientele pentru blat, lasati la dospit 1 ora si apoi intindeti intr-o tava.
Ungeti cu sos, adaugati carnea de rata maruntita, ardei iute, ghimbir, ardei și ceapa verde.
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se coace timp de 30-35 minute.
Serviti pizza cu felii de castravete.
Pizza cu carne de rata
Pofta buna!
Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă
Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă din: carne de pui, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, smantana, galbenusuri de ou, orez, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de ciorbă a la grec este o încântare culinară ce îmbină gustul intens de legume cu o textură cremoasă, datorită ouălor […]
Nu am mancat niciodata pizza cu carne de rata