Reteta zilei: Pizza cu conopida si mozarella
PrinteazaPizza cu conopida si mozarella din: conopida, parmezan, mozzarella, sare, busuioc, oregano, praf de usturoi, piper rosu, migdale, ou, topping.
- 1 conopidă
- ¼ cana parmezan
- ¼ ceasca mozzarella
- ¼ lingurița sare
- ½ lingurița busuioc uscat
- ½ lingurița oregano uscat
- ½ linguriță praf de usturoi
- fulgi de piper roșu
- 1 lingură de migdale
- 1 ou
- topping-uri, dupa preferinta
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Spălați, rupeti si uscați conopidă. Pasati la blneder si gatiti la microunde 4 minute.
Transferati pe un prosop si lasati sa se raceasca.
Stoarceți cât mai multă apă din conopida.
Adaugati într-un bol, impreuna cu parmezan, mozzarella, sare, busuioc uscat, oregano uscat, praf de usturoi și piper roșu.
Presarati migdale si adaugati oul și amestecați cu mâinile.
Intindeti apoi pe foaia de copt. Se coace timp de 8-11 minute. Scoateți din cuptor.
Adăugați sos, brânză și topping-uri, dupa preferinta. Mai dati la cuptor încă 5 – 7 minute.
Serviti pizza calda.
Pizza cu conopida si mozarella
Pofta buna!