Reteta zilei: Pizza cu prosciutto, mozzarella si ou

Printeaza

Pizza cu prosciutto, mozzarella si ou din: ciuperci, ulei de masline, usturoi, prosciutto, tortilla, sos de pizza, mozzarella, oua, rucola, parmezan, fulgi de ardei rosu.

Poate te itnereseaza si Pizza la gratar

Ingrediente:

  • 1 cană ciuperci
  • 3 ½ lingurite ulei de masline
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 4 felii Prosciutto
  • 2 tortilla
  • ½ ceasca sos de pizza
  • ½ ceasca branza mozzarella
  • 2 oua
  • 1 cană rucola
  • 2 linguri parmezan ras
  • ½ lingurita fulgi de ardei rosu

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 160C. spală ciupercile, incălziti 1½ lingurite ulei de masline intr-o tigaie medie. adauga usturoiul tocat si ciupercile si un vârf de cuțit de sare.

Gatiti pentru aproximativ 5 minute. încălzește un gratar sau tigaie la foc mare-mediu.

Ungeti ambele laturi ale fiecărei tortilla cu ulei de măsline și puneți-le pe gratar aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Maruntiti prosciutto intre timp.

Asezati tortilla pe o foaie de copt in tava, ungeti cu sos, presarati mozzarella, ciupercile, prosciutto si dati pizza la cuptor.

Se coace timp de 8-10 minute. Intre timp, se prajesc ouăle. Scoateti pizza din cuptor, presarati rucola și ou prăjit.

presara cu parmezan ras și fulgi de ardei rosu si se serveste imediat.

 

Pizza cu prosciutto, mozzarella si ou

Pizza_cu_prosciutto_mozzarella_si_ou_15

Pofta buna!

 

 

Piept de pui marinat la gratar

Piept de pui marinat la gratar din: piept de pui, usturoi, sare, zahar, mustar, otet, suc de lime, suc de lamaie, ulei, piper. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui […]

Castraveți murați de vară – reteta simpla si gustoasa

Castraveți Murați de Vară din: castraveti proaspeti, usturoi, apa, otet alb, sare, zahar, boabe de piper negru, seminte de mustar, frunza de dafin, cimbru. Ingrediente: 1 kg de castraveți proaspeți 2-3 căței de usturoi 1 litru de apă 250 ml de oțet alb (6% aciditate) 2 linguri de sare 1 lingură de zahăr 1 linguriță […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.