Pizza de Casă – Rețeta Autentică din: faina, drojdie, zahar, sare, apa, ulei de masline, sos de rosii, mozzarella, salam pepperoni, ceapa, ardei, busuioc, sare, piper. Redescoperă plăcerea de a găti acasă cu o rețetă de pizza care aduce gustul autentic italian direct în bucătăria ta. Fie că este vorba despre o seară de film, […]
Reteta zilei: Pizza cu spanac si ceapa
PrinteazaPizza cu spanac si ceapa din: ulei de masline, ceapa rosie, spanac, aluat de pizza, sos de pizza, nucsoara mozzarella, ou, branza.
Ingrediente:
- 45ml ulei de masline
- 1 ceapă roșie mică, tăiată în felii subțiri
- 175g spanac proaspăt
- 200 gr aluat de pizza
- 300ml sos de pizza
- nucsoara
- 150g mozzarella
- 1 ou
- 25g brânză rasa
Mod de preparare:
Incalziti 1 lingura de ulei si rumeniti ceapa. Se adauga spanacul si gatiti 1-2 minute. Se scurge orice lichid.
Se incalzeste cuptorul la 220 ° C.
Ungeti aluatul de pizza, pe care l-ati intins si l-ati asezat intr-o tava rotunda, cu ulei.
Se întinde sosul de pizza apoi acoperiti cu amestecul de spanac.
Se presara nucsoara proaspat rasa.
Feliati mozzarella si asezati deasupra. Stropiti cu ulei.
Coaceti timp de 10 minute, apoi se scoate din cuptor.
Faceti o gaura mica in aluat si spargeti oul in mijloc.
Se presara cu branza rasa si dati din nou la cuptor timp de încă 5-10 minute.
Se serveste pizza imediat.
Pizza cu spanac si ceapa
Pofta buna!
Pizza cu Ciuperci și Pecorino din: faina de grau, apa, drojdie, zahar, sare, ulei de masline, ciuperci, sos de rosii, usturoi, branza pecorino romano, busuioc, sare, piper. Cu o crustă perfect crocantă, îmbrăcată într-un sos de roșii aromat, garnisită cu ciuperci suculente, usturoi parfumat și brânză pecorino romano savuroasă, această pizza promite să fie vedeta […]