Reteta zilei: Placinta cu bacon si branza cheddar

Printeaza

Placinta cu bacon si branza cheddar din: faina, malai, praf de copt, bicarbonat, sare, zahar brun, porumb, lapte batut, oua, unt, branza cheddar, bacon, ardei iute.

Ingrediente: 

  • 1 1/2 cani faina
  • 1 cană mălai
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 3/4 linguriță sare
  • 1/4 ceasca de zahar brun
  • 3/4 ceasca porumb
  • 1 cană lapte bătut
  • 2 oua
  • 1/2 ceasca de unt nesărat, topit și răcit
  • 2/3 ceasca branza cheddar rasa
  • 4 felii bacon
  • 1 ardei iute, tocat

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Dati baconul la cuptor si rumeniti timp de 20-25 de minute. Se taie cuburi si se pastreaza deoparte.

Pregătiți o tava rotunda.

Într-un castron mare, amestecati împreună făina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sare.

Se adauga zaharul brun, porumb și laptele batut la blender.

Procesati timp de 5 secunde. Adăugați ouăle și procesati pentru încă 5-8 secunde.

Faceti o adancitura in amestecul de făină. Se toarnă amestecul de lapte bătut în făină.

Folosiți o spatulă de cauciuc si amestecati. Adaugati untul și incorporati.

Adaugati cheddar, șuncă și ardei iute si amestecati.

Transferati in tava pregatita.

Coaceți pentru 25-30 minute.

Lasati sa se raceasca complet.

Taiati si serviti.

Placinta cu bacon si branza cheddar

Placinta_cu_bacon_si_branza_cheddar_09

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit buna placinta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.