Reteta zilei: Placinta cu capsuni

Printeaza

Placinta cu capsuni din: aluat de placinta, capsuni, zahar, amidon, jeleu.

 

Ingrediente:

  • 1 aluat placinta copt
  • 1,5-2 kg de capsuni
  • 1 cana de zahar
  • 2 linguri amidon
  • 1 pachet de jeleu

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron combinati 1 cana de zahar cu 2 linguri de amidon.

Se amesteca bine si se adauga 1 cana de apa clocotita.

Gatiti pentru cateva minute la foc mic, pana cand amestecul se ingroasa.

Adaugați conținutul pachetului jeleu.

Se amesteca bine si lasa sa se raceasca complet.

Aranjati capșunile in aluatul copt. Se toarna amestecul de jeleu peste capșuni.

Dati la frigider cateva ore. Serviti rece.

 

Placinta cu capsuni

Placinta cu capsuni

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Imi ploua in gura dupa placinta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.