Placinta cu branza, capsuni si nuci din: nuci, sare, nuci, scorţişoară, nuci caju, miere suc de lamaie, vanilie, ulei de nucă de cocos, lecitină, căpşuni. Ingrediente: 2 ceşti de nuci 1/2 linguriţă de sare 1 ceaşcă de curmale 1 linguriţă de scorţişoară 2 ceşti de nuci caju 1/2 ceaşcă de miere 2 linguri de suc de lămâie 1 linguriţă de vanilie 1/2 ceaşcă de ulei de nucă de […]
Placinta cu capsuni si frisca din: aluat foitaj, căpşuni, pesmet, zahăr, frisca. Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj 500 g căpşuni 2 linguri pesmet 4 linguri zahăr 200 g frişcă Mod de preparare: Decongelezi aluatul. Amesteci căpşunile spălate şi scurse cu zahărul şi pesmetul. Pui umplutura în mijlocul foilor şi le împătureşti. Aşezi ştrudelul în tăvi de chec, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.