Rețetă delicioasă de Chili Con Carne – Preparare Rapidă și Valorile Nutriționale din: carne de vita, ceapa, usturoi, ardei, fasole, rosii, ulei de masline, pudra de chili, boia, pudra de chimen, sare, piper, oregano, coriandru. Ingrediente: 500g carne de vită tocată 1 ceapă mare, tocată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 ardei roșu, tocat […]
Reteta zilei: Placinta cu piersici
PrinteazaPlacinta cu piersici din: piersici, zahar, amidon, scortisoara, nucsoara, sare, esenta de migdale, unt, suc de lamaie, aluat de placinta.
Poate te intereseaza si Placinta cu piept de pui, legume si cascaval
Ingrediente:
- 6 cani, piersici feliate, fara coaja
- 1 cana zahăr
- 1/4 cana amidon
- 1/2 linguriță scorțișoară
- nucșoară
- sare
- 1/8 lingurita esenta de migdale
- 2 linguri unt
- 2 lingurite suc de lămâie
- aluat de placinta
Mod de preparare:
Amestecati piersicile cu zaharul si pastrati deoparte 1 ora.
Incalziti cuptorul la 200C.
Se intinde o parte din aluat in tava.
Într-o cratiță medie, amestecati amidon, nucsoara, scortisoara si sare. Scurgeti piersicile si rezervati sucul.
Incorporati usor sucul de piersici în amestecul de amidon.
fierbe la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Opriti focul, se adauga suc de lamaie, esenta de migdale, unt și suc de piersici pastrat.
toarnă în aluat. Intindeti aluatul rămas și puneți deasupra piersicilor.
Lipiti marginile. Ungeti cu amestec de lapte și un ou bătut. presara cu zahar.
Acoperiți marginile cu folie si se coace timp de 40 minute.
Scoateți folia si se coace încă 10 minute. răcește înainte de tăiere. Serviti la temperatura camerei.
Placinta cu piersici
Pofta buna!
Rețetă delicioasă de Chili Con Carne – Preparare Rapidă și Valorile Nutriționale
Ce bine arata placinta