Placinta cu varza si rosii din: varza, morcovi, rosie, kefir, ou, bicarbonat, otet, faina, sare, piper.
Ingrediente:
1/2 varză
2 morcovi
1 roșie
2 cani kefir
1 ou
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță oțet
1 1/2 cani de făină
sare si piper
Mod de preparare:
Tocati varza si radeți morcovii.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei. Se adaugă varza și morcovii, se amestecă, se condimentează cu sare și piper si se gatesc aproximativ 7 minute.
Preîncălziți cuptorul la 175C.
Între timp, pregătiti aluatul. Într-un castron mediu, amestecați chefirul, oul și sarea. Adauga bicarbonatul de sodiu, turnand peste el otet.
Adăugați făină, o cantitate mică la un moment dat, amestecând în aluat.
Se toarnă aluatul într-o tavă pentru tarte. Puneți umplutura deasupra.
Tăiați roșiile felii. Se pun deasupra umpluturii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30-40 de minute.
Se lasă să se răcească apoi se taie în bucăți si se serveste.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.