Placinte cu ciuperci din: aluat, telemea, ceapa, ciuperci, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g aluat congelat 250 g telemea sau feta o ceapă 500 g ciuperci o legătură mărar 2 linguri ulei sare piper un gălbenuş 2 linguri lapte Mod de preparare: Ciupercile se taie mărunt şi se pun la călit în ulei. […]
Placinte de cartofi dulci din: cartofi, faina, zahar, migdale, scortisoara, ulei. Ingrediente: un kg cartofi dulci 500 g făină 750 g zahăr 100 g migdale coaja unei lămâi 1/2 linguriţă scorţişoară 3 linguri untură un praf sare 200 ml ulei ulei, pentru prăjit zahăr pudră, pentru servit Mod de preparare: Pentru umplutură, se fierb […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.